Vinkit ja ohjeet

Ecostar savisaippua puhdistukseen ja kiillotukseen

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, Ekokemistit , 10. Kesäkuu, 2015 . 0 kommenttia.

Ecostar savisaippua on täysin myrkytön pesuaine. Tehoaineena tuotteeessa toimii poltettu kiillotussavi. Ecostar on kotona oikea monitoimiaine puhdistukseen ja kiillotukseen, sillä se käy monien hankalien pintojen puhdistamiseen ilman myrkkyjä. Ecostarilla voit sekä puhdistaa että kiillottaa metalleja, pestä hankalia tahroja ja pinttymiä kaikista vettä kestävistä pinnoista. Se toimii ns. joka kodin ihmeaineena.

Ecostar käy mm. ruostumattomalle teräkselle, kuparille, messingille, hopealle, tinalle, kullalle, alumiinille , emalipinnoille, muoveille, lasipinnoille, kristalleille, posliinille ja keraamisille pinnoille. Ecostar liuottaa likaa, rasva- ja kalkkikerrostumia, joten kaakeleiden ja kaakelisaumojen puhdistukseen se on oikea peto. Jos Ecostarilla et saa kalkkia pois esim. saunan lasiovesta, niin lasiovi menee silloin vaihtoon.

Näin ollen savisaippua on oiva seuralainen myös kesämökillä, asuntoautossa tai vaikka veneessä. Erälehden numerossa 6-09 julkaistiin testi erilaisista veneen pesuaineista ja täydet 5 tähteä sai Ecostar-puhdistusaine ja oli kiistaton testivoittaja!

Ecostar puhdistus- ja kiillotusaine on erittäin riittoisaa. Se on pesuainetiiviste, joka ei sisällä lainkaan vettä. Tämän vuoksi purkki Ecostaria vastaa useampaa kymmentä litraa nestemäistä pesuainetta. Eikä tuote myöskään vanhene purkkiin. Ecostar on hellävarainen iholle, joten et tarvitse myöskään käsineitä työskennellessäsi Ecostarin kanssa. Myrkyttömyytensä vuoksi sinun ei tarvitse pelätä purkin joutumista lastesi käsiin tai kotieläimien maisteltavaksi, sillä edes suuhun joutuneena Ecostar ei ole myrkyllinen.

Käyttö on helppoa: Kastele sieni vedellä, pyyhkäise ainetta purkista, vaahdota puristamalla sientä. Sen jälkeen vain puhdistat pinnan kevyesti hankaamalla (voit antaa vaahdon vaikuttaa muutaman minuutin ensiksi, jos lika on erittäin pahasti pinttynyt) ja lopuksi huuhtelet vedellä tai pyyhit lian pois liinalla.

Tee eko-teko ja siirry myrkyttömään aikakauteen pintojen puhdistamisessa!

Päivitetty: 22. Kesäkuu, 2015

kommenttia

Jätä kommentti

Jätä vastaus

* Nimi:
* Sähköposti: (Ei julkaista)
   WWW-osoite: (Sivun osoite, http://)
* Kommentti:
© Pintanikkarit 2013