Vinkit ja ohjeet

Nahan värjääminen Liberon spriipohjaisella petsillä

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, 08. Tammikuu, 2014 . 0 kommenttia.

Liberon Spriipohjaisia petsejä voi käyttää myös nahan värjäämiseen. Niillä voi värjätä nahkaa rajoitetusti. Petsit soveltuvat erinomaisesti pienten kohteiden, kuten kenkien tai laukkujen värjäämiseen. Oheisessa esimerkissä sävytämme nahkaiset kengät mustiksi käyttämällä Liberon spriipohjaisen petsin sävyä: mustanharmaa.

Tavittavat välineet:

-käsiteltävät nahkakengät (vanhat ja kuluneet soveltuvat jopa paremmin kuin uudet)

-Spriipohjaista petsiä (sävy: mustanharmaa)

-Liberon nahanhoitoaine (Sävy: musta)

-Nukkaamattomia liinoja

-SinoliaOhjeet:

Vaihe 1.
Pese kengät Sinolilla ja anna kuivua. Tarkoituksena on kuivattaa nahan pintaa ja samalla poistaa vanhoja käsittelyjä. Voit käyttää myös muita liuottimia.

Vaihe 2.
Levitä Spriipohjainen petsi (sävy:mustanharmaa) nukkaamattomalla liinalla ja anna kuivua. Toista käsittely tarvittaessa, mikäli pinnasta ei tule tarpeeksi tumma.

Vaihe 3.
Levitä Pintaan Liberon nahahoitoainetta (sävy:musta) ja anna imeytyä 20 minuuttia, jonka jälkeen kiillota nahan pinta puhtaalla nukkaamattomalla rätillä. Nahanhoitoainetta käytetään siihen, että edellisissä toimenpiteissä tahallaan kuivatettu nahka saadaan taas kimmoisaksi ja suojatuksi.

Vaihe 4.
Näin esim. kenkäsi ovat saaneet uuden elämän. Huom! voit myös käsitellä pelkästään tiettyjä osia korostaaksei vain joitain kohtia.
 

Päivitetty: 31. Toukokuu, 2014

kommenttia

Jätä kommentti

Jätä vastaus

* Nimi:
* Sähköposti: (Ei julkaista)
   WWW-osoite: (Sivun osoite, http://)
* Kommentti:
© Pintanikkarit 2013