Vinkit ja ohjeet

Vanhan patterin kunnostus

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, Erikoismaaleja sisältävät vinkit ja ohjeet, 10. Tammikuu, 2014 . 0 kommenttia.


Kunnosta vanhat patterisi näyttämään uudelta tai maalaa ne muuten vain uuden värisiksi. Pattereiden maalaamiseen ei kannata käyttää mitä tahansa kalustemaalia, vaan ainoastaa pattereille tarkoitettua kellastumatonta maalia. Pintanikkareiden valikoimista löydät sekä Plasti-koten spraypullossa olevan patterimaalisen sekä Ronsealin valmistaman siveltävän patterimaalin. Näitä maaleja käyttämällä voit siis unohtaa siveltimen vedon jäljet, valumat ja kellastumiset.

Tarvittavat välineet:

*Vanha patteri
*Vanhoja sanomalehtiä
*Maalarinteippiä
*Hiekkapaperia
*Plasti-kote metallipohjuste (harmaa)
*Plasti-kote Patterimaali tai Ronseal patterimaali (Tässä esimerkissä käytimme Plasti-koten spraypullossa olevaa maalia patterin muodon vuoksi. Tasaisemman patterin kohdalla Ronsealin maalin käyttö on helpompaa.)


Ohjeet:

Vaihe 1.
Suojaa patterin ympäristö sanomalehdillä ja hankaa ylimääräinen maali pois patterista. Maalia ei tarvitse poistaa kokonaan, kunhan vain pinnasta saadaan tasainen. Suojaa maalarinteipillä ne putkiston osat joihin et halua maalia.

Vaihe 2.
Maalaa Plasti-kote metallipohjusteella (harmaa) kohdat jotka ovat ruostuneet tai josta hankasit maalin kokonaan pois ja anna kuivua.

 

Vaihe 3.
Maalaa Plasti-kote Patterimaalilla pinta kauttaaltaan ja anna kuivua.

 


Vaihe 4.
Näin patterisi ovat saaneet uuden sävyn.

Päivitetty: 20. Toukokuu, 2014

kommenttia

Jätä kommentti

Jätä vastaus

* Nimi:
* Sähköposti: (Ei julkaista)
   WWW-osoite: (Sivun osoite, http://)
* Kommentti:
© Pintanikkarit 2013