Vinkit ja ohjeet

Ruostemaalin käyttö

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, Erikoismaaleja sisältävät vinkit ja ohjeet, 13. Tammikuu, 2014 . 0 kommenttia.Ohjeet miten ruostuttaa muovia, puuta, metallia, kiveä tai mitä tahansa muuta pintaa mihin maali tarttuu.
Esimerkissä ruostutamme muovisen kastelukannun.

 

 

 

 


Ohjeet:

Vaihe 1.
Puhdista käsiteltävä pinta hyvin.Vaihe 2.
Pohjamaalaa pinta mikäli maalattava pinta sen vaatii. (Muoville kuten tässä esimerkissä on hyvä laittaa pohjamaali)Vaihe 3.
Maalaa pinta Modern options instant rust- pakettiin kuuluvalla ruoste-efekti pohjamaalilla. Pohjamaali on metallia sisältävä maali, joka on tarkoitus ruostuttaa.


Vaihe 4.
Levitä pintaan ruostutus aine. Lisää ainetta tarpeen mukaan. Mitä enemmän ruostutusainetta ja mitä useammin sitä ruostuneempi pinnasta tulee. Voit myös roiskutella tai valuttaa pintaan ruostutusainetta tai vettä saadaksesi aikaan aidompaa efektiä.

Vaihe 5.
Lopputus sekä näyttää että tuntuu ruosteiselta. Mikäli haluat pintaan enemmän kulutuksen kestoa voit levittää siihen vielä Plasti-kote värittömän suojalakan. Tällöin kuitenkin pinnan ulkoasu hieman muuttuu. Pinta näyttää hieman kuin märältä ruosteelta. Jos haluat, että pinta säilyy ruosteen värisenä myös märkänä ja haluat lisäksi suojata sen lialta ja kosteudelta, niin voit levittää siihen päälle Nano1 muoville & metallille tarkoitetun nanopinnoitteen.

Päivitetty: 20. Toukokuu, 2014

kommenttia

Jätä kommentti

Jätä vastaus

* Nimi:
* Sähköposti: (Ei julkaista)
   WWW-osoite: (Sivun osoite, http://)
* Kommentti:
© Pintanikkarit 2013