Vinkit ja ohjeet

Nahan korjaus Liberonin värillisellä nahanhoitoaineella

Lähettäjä: , Ensisöinti ja huonekalujen hoito, 02. Tammikuu, 2014 . 0 kommenttia.

Nahan korjaaminen on helposti kotikonstein toteutettava toimenpide. Nahan käsittelyaineet ovat myös lähes hajuttomia, joten niitä on helppo työstää sisätiloissa. Esimerkin nahkatuoli käsiteltiin Liberon värillisellä nahanhoitoaineella, joka on luonnonvahapitoinen ja se ravitsee ja auttaa nahkaa säilyttämään kimmoisuutensa.
Värisävyt tuovat nahan alkuperäisen värin esille. Sopii nahalle, nahkahuonekaluille, auton penkeille, takeille, laukuille ja kirjan päällyskansille.


Tarvittavat välineet:
*Nahkakaluste
*Liberon nahanhoitoaine (Värittömän nahanhoitoaineen lisäksi on 5 eri sävyä: kullanruskea, tummanruskea, musta, vihreä ja valkoinen)
*Nukkaamaton liina

 

 


Valitse lähin mahdollinen sävy. Hoitoaine ei ole maali joten sävyn ei tarvitse olla juuri sama kuin nahassa vaan etsi lähin mahdollinen sävy.”

 

Sävyt ovat myös sekotettavissa keskenään. Käytä mustaa ja valkoista värien vaalentamiseen ja tummentamiseen.”
 


Ohjeet:

 

Vaihe 1.
 

Huonekalu imuroidaan hiekan ym. lian poistamiseksi.

 

Vaihe 2.

Hoitoaine levitetään käsiteltävään pintaan puhtaalla nukkaamattomalla liinalla kevyesti hieroen. (Pintanikkarit levitysliinat) Aineen annetaan imeytyä ja käsitelty pinta kiillotetaan sitten kevyesti puhtaalla kankaalla. Kiillottaessa poistuu samalla mahdollinen ylimääräinen aine nahasta. On tärkeää, että kiillotusvaihe toteutetaan kunnolla. Kuivuttuaan hoitoaine ei tartu vaatteisiin.

 Varmista tuotteen sopivuus ja väri kokeilemalla ensin hoidettavan pinnan näkymättömään kohtaan.”

 

Liberon värillinen nahanhoitoaine on helpoin tapa korjata kulunut nahka. Mikäli Liberonin sarjasta ei läydy oikeaa sävyä, kuten sinistä, kerman valkoista tai marjapuuron punaista, löytyy Leather masterin värillisestä hoitoainepaketista lisää sävyjä.”

Päivitetty: 31. Toukokuu, 2014

kommenttia

Jätä kommentti

Jätä vastaus

* Nimi:
* Sähköposti: (Ei julkaista)
   WWW-osoite: (Sivun osoite, http://)
* Kommentti:
© Pintanikkarit 2013