Vinkit ja ohjeet

Vinkit ja ohjeet

Olemme mukana Porin asuntomessuilla. Meillä on messuilla esillä ja myytävänä puisia käsitöitä sekä ekotuoleja. Tervetuloa hyödyntämään loistavat messutarjouksemme! Löydät meidät osastolta UA5.

Uutena kehittelimme yhteistyössä Suomen Luonnonmaalien kanssa täysin myrkyttömän kiinteän hoitööljyn elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleviin puuesineisiin. Tässä tuotteessa on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita, eikä tietysti lainkaan muovia tai muita kemikaaleja. 

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, Ekokemistit , 24. Kesäkuu, 2018 .

 

 

Joko teillä on vaihdettu keittiöön muovin tilalle puiset, lasiset, metalliset tai kiviset työvälineet?

Moni ajattelee, että muovi olisi jotenkin hygieenistä, mutta kun asioita on tutkittu, niin ollaan huomattu puun olevan kaikkein anti-bakteerisin ja tässä suhteessa käyttäjä ystävällisin vaihtoehto. Ethän kuitenkaan pese puisia astioita tiskikoneessa. Vaikka tällaiset laadukkaasti ja hyvistä puulaaduista valmistetut käyttöesineet kestävätkin jonkin verran konepesua, ei niitä silti kannata sinne laittaa. 

Meillä on tarjolla Ecofurniin sekä muiden valmistajien erittäin laadukkaita,...

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, 13. Helmikuu, 2018 .

 

 

 

 

Nyt on uusi silta tarjolla. Siinä on Aalto Haitekin Aaltopuu- teknologiaa hyödyntäen saatu tehtyä näyttävää ja kestävää sekä samalla edullista jälkeä. Peruspaketin hinta on 490€ ja sillan pituus on 2.2m ja leveys 70cm sekä siihen saa 90cm lisäpalan hintaan 150€. 

Silta on helppo kasata ja purkaa. 

Siltoja saa eri kokoisina ja eri levyisinä. Pyydä meiltä tarjousta, mikäli haluat jonun muun kokoisen sillan. 

lähetä tarvitsemasi sillan mitat osoiteeseen teemu.makela@pintanikkarit.fi, niin palaamme asiaan. 

Kaareva silta on...

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, 18. Heinäkuu, 2017 .

Pintanikkarit ovat mukana Mikkelin asuntomessuilla. Tervetuloa ostoksille! Mukana meillä on tämän vuoden messuilla Ecofurnin ekotuolit sekä Liberonin grafittivoide. 

Terveellinen maalaaminen

Pintakäsittelyaineita on todella paljon erilaisia ja ekologisuus on usein pelkkää valmistajan viherpesua. Tuntuu että kenellläkään ei tunnu olevan tietoa siitä mitä eri kemikaalit terveydelle tekevät ja "sallittujen" aineiden joukossa on hyvin monia sellaisia yhdisteitä, joita nyt ei vain kannata olla varomatta. 

Aika harva maali on sellaista, että sitä voi käsitellä paljain käsin. Monissa ns. myrkyttömissäkin maaleissa on käytetty sidosaineena erilaisia muoviyhdisteitä ja herkimmät voivat niistä oireilla. Lisäksi puhtaista luonnon raaka-aineista valmistetuissa maaleissa voi olla,...

Löysin nettiä selailemalla tällaisia videoita, jotka ajattelin linkittää teille katsottavaksi. 

Mainosvideo Bloom paneelivahasta. Video ei ole suomenkielinen, mutta siitä näkee mistä tuotteessa on kysymys. Katso video tästä-->

Keittiötieto.fi sivustolle tehty esittelyvideo Bloomin paneelivahasta. Katso video tästä-->

Käyttöohjeita Bloomin paneelivahaan liityen. Katso video tästä-->

Paneelivahan levityksestä video. Katso video tästä -->

Vihdoin jotain käytännöllistä maalirintamalla. Sisäilman laadusta puhutaan jatkuvasti ja tutkimuksissa on huomattu sen olevan sidoksissa monenlaisiin terveysongelmiin. Joten miksipä ei käyttäisi näinkin näppärää kikkaa parantaakseen tilannetta ainakin jonkin verran. AUROn Raikastava seinämaali on valkoista maalia, joka itsessään aktiivisesti puhdistaa sisäilmaa epäpuhtauksista. 

Maali on kehitetty perinteisistä navettojen ja kanaloiden seiniin laitettavista kalkkimaaleista. Pääasiassa se on suunniteltu ravintoloiden käyttöön, joten se on tehty kestämään paremmin pyyhkimistä. 

Voit maalata minkä tahansa...

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, Ensisöinti ja huonekalujen hoito, 26. Lokakuu, 2015 .

FINISHING OIL

 

Finishing Oil on tarkoitettu käsittelemättömän tai ennen öljytyn pinnan öljyämiseen. Soveltuu keittiön työtasojen, huonekalujen, koriste-esineiden, lattioiden, aseiden tukkien tai hirsi- ja paneelipintojen öljyämiseen. Erinomainen öljy kaikille puulaaduille ja -pinnoille kotona. Kestää myös kosteissa tiloissa ongelmitta, sekä saunassa että kylpyhuoneessa. Korostaa puun omaa sävyä voimakkaasti. Tuote soveltuu myös rajoitetusti vanhan lakkapinnan korjaukseen.

 

Esikäsittely

 

Öljyttävän pinnan tulee olla puhdas. Jos kaluste on vanha tai likainen, tulee pinta puhdistaa. Paras...

© Pintanikkarit 2013