Vinkit ja ohjeet

Helpot&Rempat

Helppoja remontteja. Kaikkea ei kannata tehdä alusta asti käyttäen kalliita materiaaleja ja tuhlaten paljon kallisarvoista aikaa niiden tekemiseen.

Tähän on listattu artikkeleita ja ohjeita elämäsi helpoimpiin remontteihin.

Terveellinen maalaaminen

Pintakäsittelyaineita on todella paljon erilaisia ja ekologisuus on usein pelkkää valmistajan viherpesua. Tuntuu että kenellläkään ei tunnu olevan tietoa siitä mitä eri kemikaalit terveydelle tekevät ja "sallittujen" aineiden joukossa on hyvin monia sellaisia yhdisteitä, joita nyt ei vain kannata olla varomatta. 

Aika harva maali on sellaista, että sitä voi käsitellä paljain käsin. Monissa ns. myrkyttömissäkin maaleissa on käytetty sidosaineena erilaisia muoviyhdisteitä ja herkimmät voivat niistä oireilla. Lisäksi puhtaista luonnon raaka-aineista valmistetuissa maaleissa voi olla,...

Löysin nettiä selailemalla tällaisia videoita, jotka ajattelin linkittää teille katsottavaksi. 

Mainosvideo Bloom paneelivahasta. Video ei ole suomenkielinen, mutta siitä näkee mistä tuotteessa on kysymys. Katso video tästä-->

Keittiötieto.fi sivustolle tehty esittelyvideo Bloomin paneelivahasta. Katso video tästä-->

Käyttöohjeita Bloomin paneelivahaan liityen. Katso video tästä-->

Paneelivahan levityksestä video. Katso video tästä -->

Vihdoin jotain käytännöllistä maalirintamalla. Sisäilman laadusta puhutaan jatkuvasti ja tutkimuksissa on huomattu sen olevan sidoksissa monenlaisiin terveysongelmiin. Joten miksipä ei käyttäisi näinkin näppärää kikkaa parantaakseen tilannetta ainakin jonkin verran. AUROn Raikastava seinämaali on valkoista maalia, joka itsessään aktiivisesti puhdistaa sisäilmaa epäpuhtauksista. 

Maali on kehitetty perinteisistä navettojen ja kanaloiden seiniin laitettavista kalkkimaaleista. Pääasiassa se on suunniteltu ravintoloiden käyttöön, joten se on tehty kestämään paremmin pyyhkimistä. 

Voit maalata minkä tahansa...

Meiltä kyseltiin miksi ette ole facebookissa. No nyt olemme! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Miksi nyt?

Olemme vähentäneet messuilla kiertämistä, joten ajattelimme että mikäli haluamme että te kotinikkarit löydätte meidät myös jatkossa, niin jotenkin täytyy olla esillä tiedottamassa uusista asioista. 

Messuilla olemme kiertäneet paljon ja tähän asti olemme tavoittaneet asiakkaita vähän sen mukaan minkälaisissa tapahtumissa olemme sattuneet olemaan. Tämän mukaan olemme myös tuotevalikoimaa ja tiedon hankintaa suunnanneet. Mikäli messukalenterissa oli paljon rakennusmessuja, pyrimme tarjoamaan...

Työohjevideo Ronsealin kaakelimaalin käytöstä. 

Tämän videon perusteella onnistut paremmin kaakeleiden maalaamisessa. 

Katso kaakelimaali video tästä ja tilaa Ronseal kaakelimaali verkkokaupasta.

Kaakeleiden maalaus on itseasiassa aika helppoa ja käyttäjillä on hyviä kokemuksia, kuten edellä mainitulta videolta näet. 

Bloomin paneelivaha on erittäin helppokäyttöinen vaha sekä uusien paneelien, että vanhojen ennestään paneelilakalla lakattujen paneelien käsittelyyn. Paneelivaha on myös täysin myrkytön ja lähes hajuton, joten sen käyttö on miellyttävää ja ekologista.      Käyttöohjeet:

Paneelivahan lisäksi tarvitset hyvän keinokuitusiveltimen
. (suosittelemme Mäster työvälineitä)

Vanhan lakatun pinnan käsittelyssä myös maalipesuaineen (Nitor maalarinpesuaine) ja 
Liberon liinan.

Esikäsittely ja pohjatyöt

Käsittelemätön puupinta hiotaan tarvittaessa kevyesti 180–240 hiekkapaperilla ja pinta...

Lähettäjä: , Vinkit ja ohjeet, Helpot&Rempat, 03. Helmikuu, 2015 .

Tässä kuvia erään asiakkaan saunaprojektista. Hän oli käyttänyt puiden värjäämiseen Liberonin spriipohjaista petsiä sekä Liberonin antiikkipatinaa. Aivan uskomattoman siistin näköinen! eikö vain. 


Bloom Mineraalimaalilla sekä helmiäislasyyrilla saat maalattua pinnan näyttämään ja tuntumaan oikealta kiveltä.

 


Maalit ovat tarkoitettu kaikenlaisten sisustuksellisten pintojen käsittelyyn kuten seinät, huonekalut ja koriste-esineet. Todellakin vain mielikuvitus on rajana sille mitä käyttötarkoituksia voit keksiä kyseisille maaleille.

Anna esineille niiden kaipaamaa arvokkuutta pienellä vaivalla. Tuotteet ovat lisäksi nopeasti kuivuvia sekä myrkyttömiä, joten niiden kanssa on miellyttävä työskennellä.

Mineraalimaali soveltuu myös saunaan ja voit käsitellä sillä esim. kiukaantaakse tulevan levyn...

© Pintanikkarit 2013