Tuotteen palautus

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä. Asiakaspalautus tehdään lähettämällä tuotteet matkahuollon kautta yhteystiedoissa annettuun osoitteeseen. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30pvän kuluessa, ilmoitettuanne tilinumeron.

Muistathan että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, lähetä tuote meille matkahuollolla (asiakaspalautus) ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan vapaamuotoinen kirje, josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten. Voitte palautusasioissa yhteydessä sähköpostilla tiedustellaksenne miten menetellä osoitteeseen palautukset (at) pintanikkarit.fi

Jos haluatte rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

© Pintanikkarit 2013