Ronseal Puukitti

Ronseal Puukitti
Ronseal Puukitti Ronseal Puukitti
Valmistaja: Ronseal
Tuotekoodi: 45386831
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 19,90€
Veroton: 16,05€

Vaihtoehdot


* Valitse Ronseal puukitin sävy:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
  • Kodinkoneinen maalaaminen

    Kodinkoneinen maalaaminen 30. Tam, 2014 Ohjeet miten saada vanhoista kodinkoneista taas siistin näköisiä Plasti-koten spray kodinkonemaalilla tai Ronsealin siveltävällä kodinkonemaalilla. Maalaa ..

Puukitti

Ronseal Wood Filler-kitillä voi korjata lähes kaikki puun vauriot. Soveltuu suuriin korjaustöihin ja lahon puun korjaukseen. Erittäin kestävä, ei kutistu tai halkeile. Helppo muotoilla. Voi naulata, porata, hioa, höylätä tai ruuvata ilman murenemista. Voidaan pintakäsitellä sekä vesi- että liuotinohenteisella tuotteella.

 

Käyttö

Varmista että käsiteltävä alue on kuiva ja puhdas ja että siinä ei ole irtonaista puuainesta, maalia tai lakkaa. Poista lahonneesta puusta pehmyt puuaines. Yli 2,5 cm syvyisiin korjauksiin kannattaa ruuvata (ulkona: ruostumattomasta teräksestä valmistetut) ruuvit niin, että ruuvien kannat jäävät selvästi koholle jättäen kitille hyvän tartunnan.

Yhdistä pakkauksessa olevaa kovetinta ohjeen mukaan kittiin ja sekoita hyvin. Kovetin ja kitti ovat erivärisiä ja kun seos on tasaväristä on kittiä sekoitettu riittävästi. Käytä tarvittaessa pakkauksen muovikantta sekoitusalustana. Sekoita vain sen verran kittiä kerralla minkä ehdit käyttämään noin 5 minuutin kuluessa. Kittiä saa kolmea eri sävyä ja sävyjä voidaan sekoittaa keskenään.

Levitä kitti huolellisesti korjattavaan kohtaan. Jätä kitti hivenen koholleen että saat sen hiomalla juuri oikean paksuiseksi kerrokseksi. Vaikka kitti ei kuivuessaan kutistu on silti vaikeaa saada hiomatta täydellistä korjausta. Ei sovellu lattialankun rakojen kittaamiseen.

 

Tekniset tiedot
Riittoisuus Riippuu kolon koosta
Värisävy Mänty, valkoinen, tumma ruskea
Kuivumisaika 30 min
Vinkkejä
Vinkki Valitse kitattavaa puuta lähinnä oleva sävy, tällöin kitti ei paista läpi kun puu pintakäsitellään.
vinkki 2 Kittiä voi myös kuivuttuaan työstää haluttuun muotoon. Kittiä voi muokata 20 min kuluttua veitsellä. 30 min kuluttua kittiä voi hioa, höylätä tai viilata.
vinkki 3 Kittaus voidaan pintakäsitellä petsillä, lakalla tai maalilla.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013