Bloom Mineraalimaali

Bloom Mineraalimaali
Bloom Mineraalimaali Bloom Mineraalimaali Bloom Mineraalimaali Bloom Mineraalimaali
Valmistaja: Bloom
Tuotekoodi: 91108
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 41,95€
Veroton: 33,83€

Vaihtoehdot


* Valitse mineraalimaalin sävy:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

LIBERON BLOOM MINERAALIMAALI

Mineraalimaalia käytetään yhdessä Helmiäislasyyrin kanssa luomaan upeita lohkotulta kiveltä muistuttavia pintoja. Toisin kuin muut struktuuripinnoitteet mineraalimaali kestää kulutusta ja soveltuu myös huonekalujen käsittelyyn. Bloom-mineraalipinnoite sisältää aitoja lasihelmiä. Tuote on helppo käyttää – yksi kerros riittää – ja se soveltuu kaikenlaisille pinnoille ja materiaaleille. Helmiäislasyyriä käytetään yhdessä Mineraalimaalin kanssa Mineraalimaalin levittämisen jälkeen. Helmiäislasyyri tekee pinnasta pesunkestävänä.

Käyttöohjeet

Mineraalimaalin ja Helmiäislasyyrin lisäksi tarvitset kittilastan, maalaustelan, suurehkon siveltimen.

Esikäsittely

Käsittelemätön puu, kipsi- tai lastulevypinta pohjamaalataan tarvittaessa. 
Vanha maali tai lakkapinta pestään maalipesuaineella. Tarvittaessa hiotaan kiiltävä pinta ensin mataksi 240 hiekkapaperilla ja pestään maalipesuaineella. Pinnan täytyy olla täysin kuivunut ennen mineraalimaalin levitystä.

Melamiini ja MDF kalvopinnoitetut kalustelevyt maalataan tartuntapohjamaalilla ennen Mineraalimaalin levittämistä.

Mineraalimaalin levitys

Levitä mineraalimaali purkista lastalla maalattavalle pinnalle pieninä kasoina, ja levitä maalaustelalla. Annetaan kuivua neljä tuntia. Parhaaseen lopputulokseen päästään, jos lasihelmiä ei yritetäkään saada pintaan tasaisesti, vaan helmet jäävät selvästi tiheämpinä esiintyminä kohtaan johon maali on lastalla asetettu. Lastan ja telan avulla voi itse muotoilla pintaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmiäislasyyrin levitys

Levitä Helmiäislasyyri pintaan suurehkolla tuuhealla siveltimellä. Tee pyyhkäiseviä liikkeitä koko pinnalla, ja tehosta sitten vaikutelmaa tuputtelemalla siveltimellä sieltä täältä. Näin materiaalien välille muodostuu kontrasti. Anna kuivua 15 min. Älä käytä Helmiäislasyyriä suoraan pakkauksesta, vaan ota sitä ensin pahvinpalalle. Näin et levitä vahingossa liikaa Helmiäislasyyriä. Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselin pesuaineella.

 

 

 

Ekologinen Bloom tuotesarja on erittäin helppokäyttöinen ja samalla laadukas puunkäsittelysarja. Bloomin tuotesarjasta löydät käsittelyaineet huonekaluille, lattioille, seinä- ja kattopaneeleille. Koko Bloom tuotesarjan ajatuksena on helppokäyttöisyys ja aloittelevakin kotinikkari saa niillä hyvän lopputuloksen. Lisäksi Bloom tuotteet ovat lähes hajuttomia, joten niiden kansa on mukava työskennellä.

Koko tuotesarja on saanut EU-kukan eli ecolabelin, joka tarkoittaa sitä, että tuotteiden valmistuksessa, pakkauksissa ja kaikessa muussakin on huomioitu ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen.

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 1l
Riittoisuus 6 m²/l
Värisävy Täyshimmeä
Työvälineiden puhdistus Vesi
VOC arvo VoC: max 17 g/L
Kuivumisaika 4 h
Levitykseen Tela
Vinkkejä
Vinkki Jos levität liian paksun kerroksen mineraalipäällystettä ja tuotteeseen tulee “harjanteita”, tasoita pinta pyyhkimällä sitä leveällä siveltimellä.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013