Bloom Helmiäislasyyri

Bloom Helmiäislasyyri
Bloom Helmiäislasyyri
Valmistaja: Bloom
Tuotekoodi: 91109
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 19,90€
Veroton: 16,05€

Vaihtoehdot


* Valitse helmiäislasyyrin sävy:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Bloom helmiäislasyyri on tarkoitettu Mineraalimaalin päälle antamaan hieman lisää ulkonäköä. Eläväpintainen mineraalipinnoite huonekalujen, seinien ja koriste-esineiden käsittelyyn. Se on hyväksytty myös lelujen käsittelyyn. Mattapintainen Bloom Mineraalimaali, ja aitoa helmiäistä sisältävä Bloom Helmiäislasyyri muodostavat yhdessä lohkottua kiveä muistuttavan pinnan. Tuotteet ovat riittoisia, yksi kerros riittää hyvään lopputulokseen.

Käyttöohjeet

Mineraalimaalin ja Helmiäislasyyrin lisäksi tarvitset kittilastan, maalaustelan, suurehkon siveltimen.

Esikäsittely

Käsittelemätön puu, kipsi- tai lastulevypinta pohjamaalataan tarvittaessa. 
Vanha maali tai lakkapinta pestään maalipesuaineella. Tarvittaessa hiotaan kiiltävä pinta ensin mataksi 240 hiekkapaperilla ja pestään maalipesuaineella. Pinnan täytyy olla täysin kuivunut ennen mineraalimaalin levitystä.

Melamiini ja MDF kalvopinnoitetut kalustelevyt maalataan tartuntapohjamaalilla ennen Mineraalimaalin levittämistä.

Mineraalimaalin levitys

Levitä mineraalimaali purkista lastalla maalattavalle pinnalle pieninä kasoina, ja levitä maalaustelalla. Annetaan kuivua neljä tuntia. Parhaaseen lopputulokseen päästään, jos lasihelmiä ei yritetäkään saada pintaan tasaisesti, vaan helmet jäävät selvästi tiheämpinä esiintyminä kohtaan johon maali on lastalla asetettu. Lastan ja telan avulla voi itse muotoilla pintaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmiäislasyyrin levitys

Levitä Helmiäislasyyri pintaan suurehkolla tuuhealla siveltimellä. Tee pyyhkäiseviä liikkeitä koko pinnalla, ja tehosta sitten vaikutelmaa tuputtelemalla siveltimellä sieltä täältä. Näin materiaalien välille muodostuu kontrasti. Anna kuivua 15 min. Älä käytä Helmiäislasyyriä suoraan pakkauksesta, vaan ota sitä ensin pahvinpalalle. Näin et levitä vahingossa liikaa Helmiäislasyyriä. Käytön jälkeen työvälineet voidaan pestä vedellä ja saippualla tai pensselin pesuaineella.

Ekologinen Bloom tuotesarja on erittäin helppokäyttöinen ja samalla laadukas puunkäsittelysarja. Bloomin tuotesarjasta löydät käsittelyaineet huonekaluille, lattioille, seinä- ja kattopaneeleille. Koko Bloom tuotesarjan ajatuksena on helppokäyttöisyys ja aloittelevakin kotinikkari saa niillä hyvän lopputuloksen. Lisäksi Bloom tuotteet ovat lähes hajuttomia, joten niiden kansa on mukava työskennellä.

Koko tuotesarja on saanut EU-kukan eli ecolabelin, joka tarkoittaa sitä, että tuotteiden valmistuksessa, pakkauksissa ja kaikessa muussakin on huomioitu ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen.

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 500ml
Riittoisuus 6 m2/prk
Värisävy Täyskiiltävä
Työvälineiden puhdistus vesi
VOC arvo VoC: max 17 g/L
Kuivumisaika 15 min
Levitykseen Sivellin (suosittelemme Mäster Soft sivellintä)
Vinkkejä
Vinkki Älä käytä helmiäislasyyriä suoraan pakkauksesta, vaan ota sitä ensin esim. pahvinpalalle. Näin et käytä vahingossa liikaa lasyyriä.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013