AURO terassiöljy paketti

AURO terassiöljy paketti
Valmistaja: Auro
Tuotekoodi: pn021
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 129,00€
Veroton: 104,03€

Vaihtoehdot


* Valitse terassiöljy tarjous:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Auron terassiöljy on yksi parhaista öljyistä terassien käsittelyyn. Auron terassiöljy on täysin liuotteeton öljy varsinkin lämpökäisteltyjen terassien käsittelyyn. Se soveltuu lisäksi myös muille lähes kaiken tyyppisille puulajeille, myös painekyllästetylle puulle. ƒ

Tekee helposti huolettavan ja vettä hylkivän pinnan.

ƒParantaa sään ja kosteuden kestävyyttä. ƒ

Vähentää puun halkeilua. ƒ

Luonnonmukainen vaihtoehto. ƒ

Tuote on kevyesti sävytetty, antaa paremman suojan UV-säteitä vastaan. ƒ

Tuote on hengittävä ja imeytyy syvälle puuhun, ei hilseile. ƒ Levitetään ohuelti, elävöittää vanhan pinnan. ƒ

Riittoisuus n. 12,5 m2 / l.

Käyttö: ƒ Sekoitettava hyvin ennen käyttöä. ƒ Levitä tasaisesti siveltimellä, pesusienellä tai lyhytkarvaisella mohairtelalla puhtaalle puulle. ƒ Poista rätillä imeytymätön öljy n. 15 min. kuluttua. ƒ Anna kuivua hyvässä ilmastoinnissa. ƒ Tarvittaessa levitä toinen kerros.

Vinkit: ƒ Kuivumisaika: riippuu puulajista, pölykuiva ja uudelleen työstettävissä n. 10 - 24 tunnin kuluttua. (Normaaliolosuhteissa: +20 Cº ilmankosteus 60 %.) ƒ Alin käyttölämpötila +10 °C. ƒ Kuivumisaika voi olla pidempi öljypitoisemmilla puilla, esim. tammi ja seetri. Kosteus ja alhainen lämpötila hidastavat myös kuivumista. ƒ Lopullinen värisävy vaihtelee eri puulajeissa. ƒ Puhdista työvälineet vedellä ja AURO Kasvissaippualla No. 411 ja tarvittaessa tärpätillä. ƒ Säilyy avaamattomana vähintään 12 kuukautta.

Koostumus: ƒ Sideaineena pellava-, risiini-, auringonkukkaöljy, havupuuhartsiglyseroliesteri (osittain ammoniumsaippuasta), maapigmentit ja täyteaineet, vesi, risiini- ja rapsiöljytensidit, lesitiini, ksantaani, metyyliselluloosa, boraatit, piihappo, Ca/Co/Zr- kuivikkeet (lyijyttömät). ƒ Luonnonmaalit eivät ole täysin hajuttomia eivätkä päästövapaita. Huomioi mahdollinen allergisuus luonnonraaka-aineille.

Huomioitava: ƒ Kuivuvat öljyt voivat aiheuttaa itsesyttymisvaaran. Rievut ja sienet on laitettava veteen tai levitettävä suorana yksitellen kuivumaan. Ei saa laittaa myttyyn. ƒ Vain kuivatut jätteet voidaan laittaa kotitalousjätteisiin. ƒ Säilytettävä lasten ulottumattomissa; kylmässä, mutta pakkaselta suojattuna. ƒ

Pakkausmateriaali: läkkipelti. Voidaan viedä peltikierrätykseen jos sisältö on täysin kuivunut. 

AURO-luonnonmaalit tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden aloittaa konkreettinen ympäristönsuojelu myös omalta kohdaltaan. Tilaisuus, johon yhä useammat kuluttajat ovatkin tarttuneet. He tietävät, että ihminen on elänyt jo tuhansia vuosia ilman myrkkyjäteskandaaleja käyttäen luonnonmaalien raaka-aineita, kuten mäntyhartsia, pellavaöljyä, liitua luonnonkumia, indigoa ja aitoja eteerisiä öljyjä. Nämä ”pehmeän” kemian tuotteet ovat aineita, joihin voimme luottaa myös pitkällä tähtäyksellä, sillä niiden energianlähde on auringonvalo. Luonnollisten raaka-aineiden vähäiset jätteet ovat myös helposti kompostoitavissa. Koska ”kasvikemian” raaka-aineet ovat peräisin suljetusta ekologisesta kierrosta, ovat ne myös aina uudelleen ja uudelleen käytettävissä. AUROn työntekijöillä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa on takanaan jo useiden vuosien kokemukset intensiivisestä tutkimuksesta, tuotekehityksestä, tuotannosta ja työskentelystä luonnonaineiden kanssa. Tuotteiden laatua ja käyttökelpoisuutta valvotaan ja kehitetään yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Tästä ovat vakuutena monet voittoisat tulokset saksalaisissa test ja Ökotest-lehtien testeissä. Vuonna 2007 AUROsta tuli myös maailman ensimmäinen maalinvalmistaja, jolle on myönnetty ”hiilineutraali yritys” -sertifikaatti (myöntäjänä Climate Neutral Group). AURO on perustettu Saksassa vuonna 1983 ja se on alusta lähtien valmistanut tuotteita vain ja ainoastaan luonnon raaka-aineista. Tämä ei ole itsestään selvää aikana, jolloin useat synteettisten tuotteiden valmistajat ottavat itselleen ”biolinjan”.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013