Bloom työtasoöljy

Bloom työtasoöljy
Bloom työtasoöljy Bloom työtasoöljy
Valmistaja: Bloom
Tuotekoodi: 91094
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 19,90€
Veroton: 16,05€

Vaihtoehdot


* Valitse työtasoljyn purkkikoko:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

LIBERON BLOOM TYÖTASOÖLJY ON ELINTARVIKEKELPOINEN

Vettä, likaa ja rasvaa hylkivä pinta. Ei tee lakkamaista kalvoa. Työtasoöljy ravitsee ja suojaa puisia työtasoja ja kalusteita niin keittiössä, kylpyhuoneessa kuin olohuoneessakin. Kuumuutta kestävä öljy antaa erinomaisen suojan kosteutta, likaa ja rasvaa vastaan kaikilla ennenkäsittelemättömillä tai aikaisemmin öljytyillä pinnoilla. Työtasoöljy on hyväksytty (uusi normi ENV 1186 1, 2, 3) käytettäväksi pinnoilla, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, kuten leikkuulaudat, lihatukit ja puiset salaattiottimet ym.

Hyväksytty lasten leluihin. Merkitty EU-Kukka ekomerkillä. Vesiohenteinen.

Hyväksytty elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin tuleville pinnoille.

Ekologinen Bloom tuotesarja on erittäin helppokäyttöinen ja samalla laadukas puunkäsittelysarja. Bloomin tuotesarjasta löydät käsittelyaineet huonekaluille, lattioille, seinä- ja kattopaneeleille. Koko Bloom tuotesarjan ajatuksena on helppokäyttöisyys ja aloittelevakin kotinikkari saa niillä hyvän lopputuloksen. Lisäksi Bloom tuotteet ovat lähes hajuttomia, joten niiden kansa on mukava työskennellä.

Koko tuotesarja on saanut EU-kukan eli ecolabelin, joka tarkoittaa sitä, että tuotteiden valmistuksessa, pakkauksissa ja kaikessa muussakin on huomioitu ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen.

Käyttöohjeet
Puhdas puu: tarvittaessa kevyt hionta ja pölynpoisto.
Maalattu tai lakattu puu: poista pintakäsittely Liberon Stripperillä.
Vahattu puu: hankaa pinta läpi Liberon Huonekalujen puhdistusaineeseen kostutetulla teräsvillalla nro 0. Poista irronnut aines puhtaalla trasselilla tai rievulla.
levitysohje: Sekoita hyvin ennen käyttöä. Pehmeillä puulaaduilla (esim. mänty, kuusi, haapa) Levitä runsas kerros siveltimellä ja anna kuivua 30 min. Levitä toinen kerros samaan tapaan ja anna kuivua vuorokausi ennen pinnan käyttöönottoa. Suosittelemme vähintään 2 kerrosta pehmeille puulaaduille. Kovilla puulaaduilla (esim. tammi, pyökki, pähkinä) on tärkeää levittää ohuita kerroksia. Levitä ohut kerros siveltimellä. Anna tuotteen imeytyä enintään 5 minuuttia ja pyyhi imeytymätön öljy puhtaalla puuvillakankaalla. Anna kuivua 30 minuuttia. Levitä toinen kerros samalla tavalla. Suosittelemme vähintään 3 kerrosta koville puulaaduille.
Tekniset tiedot
Ekologisuus ja turvallisuus Hyväksytty lasten leluihin. Merkitty EU-Kukka ekomerkillä. Hyväksytty elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin tuleville pinnoille.
Riittoisuus 3 m²/250 ml -- 6 m²/500 ml
Työvälineiden puhdistus vesi
VOC arvo Max 5 g/l
Kuivumisaika 30 min kerrosten välissä. Täysin kuiva 24 h
Ihanteellinen käsittelylämpötila 12 - 25 °C.
Levitykseen sivellin (Suosittelemme Mäster Soft sivellintä)
Vinkkejä
Vinkki Kerrosmääriä lisäämällä saat kiiltävämmän pinnan. Jos haluat sileämmän pinnan tee kevyt välihionta 240 hiekkapaperilla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään tunti. Hiekkapaperin sijaan voit myös käyttää sikliä tai tavallista teräslastaa joka leikkaa pois pinnasta epätasaisuudet.
vinkki 2 Vesitesti: tiputa pinnalle muutama pisara vettä. Jos pisarat eivät imeydy puuhun, on pinta suojattu hyvin. Jos imeytyvät, levitä vielä yksi kerros.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013