Bloom Kalusteöljy

Bloom Kalusteöljy
Bloom Kalusteöljy Bloom Kalusteöljy Bloom Kalusteöljy Bloom Kalusteöljy Bloom Kalusteöljy
Valmistaja: Bloom
Tuotekoodi: 79232
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 79,90€
Veroton: 64,44€

Vaihtoehdot


* Valitse Bloom kalusteöljy sävy:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

LIBERON BLOOM KALUSTEÖLJY

Huonekaluille suunniteltu tuote. Korostaa puun luonnollista kauneutta. Kestää kovaa kulutusta ja  kosteutta. Sisältää erittäin hyvän suojan antavaa kiinanpuuöljyä sekä  pellavaöljyä, joka ravitsee puuta. Öljy imeytyy syvälle puuhun suojaten  pintaa. Korostaa puun luonnollista kauneutta. Soveltuu kaikille  puulaaduille. Voidaan käyttää kaikilla kodin puupinnoilla lattiaa  lukuunottamatta. Tuote on turvallinen ja myrkytön.

Sopii erittäin hyvin kulutuksen kestoa vaativille pinnoille kuten ruokapöydät ja työtasot.

Hyväksytty lasten leluihin. Merkitty EU-Kukka ekomerkillä. Vesiohenteinen.

 

Ekologinen Bloom tuotesarja on erittäin helppokäyttöinen ja samalla laadukas puunkäsittelysarja. Bloomin tuotesarjasta löydät käsittelyaineet huonekaluille, lattioille, seinä- ja kattopaneeleille. Koko Bloom tuotesarjan ajatuksena on helppokäyttöisyys ja aloittelevakin kotinikkari saa niillä hyvän lopputuloksen. Lisäksi Bloom tuotteet ovat lähes hajuttomia, joten niiden kansa on mukava työskennellä.

Koko tuotesarja on saanut EU-kukan eli ecolabelin, joka tarkoittaa sitä, että tuotteiden valmistuksessa, pakkauksissa ja kaikessa muussakin on huomioitu ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen.

Käyttöohjeet
Puhdas puu: tarvittaessa kevyt hionta ja pölynpoisto.
Maalattu tai lakattu puu: poista pintakäsittely Liberon Stripperillä tai hio kaikki vanha pintakäsittely pois.
Vahattu puu: hankaa pinta läpi Liberon Huonekalujen puhdistusaineella kostutetulla teräsvillalla nro 0. Poista irronnut aines trasselilla tai kankaalla.
levitysohje: Sekoita hyvin ennen käyttöä. Pehmeillä puulaaduilla (mänty, kuusi, haapa) Levitä runsas kerros siveltimellä ja anna kuivua 60 min. Levitä toinen kerros samaan tapaan ja anna kuivua vuorokausi ennen pinnan käyttöönottoa. Kovilla puulaaduilla (tammi, pyökki, pähkinä) on tärkeää levittää ohuita kerroksia. Levitä ohut kerros siveltimellä. Anna tuotteen imeytyä enintään 5 minuuttia ja pyyhi imeytymätön öljy puhtaalla puuvillakankaalla. Anna kuivua 60 minuuttia. Levitä toinen kerros samalla tavalla. Suosittelemme 2-3 kerrosta. Kerrosmääriä lisäämällä saat kiiltävämmän pinnan. Jos haluat sileämmän pinnan tee kevyt välihionta 240 hiekkapaperilla ensimmäisen kerroksen kuivuttua vähintään 2 tuntia. Anna kuivua vuorokausi ennen pinnan käyttöönottoa.
Tekniset tiedot
Pakkauskoko 2,5 l
Riittoisuus 30 m² /2,5 l
Työvälineiden puhdistus saippuavesi
Ihanteellinen käsittelylämpötila 12 - 25 °C.
Vinkkejä
Vinkki Puhtaanapito: pyyhitään kostealla rievulla. Korjaa kulumat hiomalla kevyesti hiekkapaperilla 240 ja levittämällä vähän öljyä siveltimellä kuluneeseen kohtaan Pyyhi pinta puhtaalla liinalla levitettyäsi toisen kerroksen jos haluat puun syyt selvemmin esiin. Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen, lähinnä puun sävy voi muuttua. Suosittelemme koesivelyä kohtaan, joka ei jää näkyville lopputuloksen varmistamiseksi.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013