Liberon Sauna Sävy

Liberon Sauna Sävy
Liberon Sauna Sävy Liberon Sauna Sävy Liberon Sauna Sävy
Valmistaja: Liberon
Tuotekoodi: pn015
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 15,95€
Veroton: 12,86€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Liberon Sauna Sävyt sopivat saunan kaikkien puupintojen sävyttämiseen puun syytä korostaen. Tuotteet antavat puulle kosteudelta ja lialta suojaavan pinnan säilyttäen puun luonnollisen ulkonäön sekä tuntuman. Ne ovat valumattomia, hajuttomia ja helppoja levittää vaaka- ja pystypinnoille. Saat yhdellä käsittelykerralla ylellisen suojan saunan lauteille, paneeleille ja katolle.

 

Käyttöohjeet

Varmista, että pinta on puhdas, kuiva ja kauttaaltaan hiottu ja pölytön. Sekoita tuote huolella ennen käyttöä. Levitä suurikokoisella siveltimellä puunsyyn suuntaisesti. Työstä pieni alue kerrallaan. Lopputulos riippuu käsittelytavasta sekä siitä, miten tuote pyyhitään pois. Erilaisen lopputuloksen saamiseksi on kaksi mahdollista käsittelytapaa:

1. Halutessasi voimakkaamman ja tummemman sävyn, levitä yksi ohut kerros ja anna pinnan kuivua 4 tuntia ennen saunan käyttöönottoa.

2. Saadaksesi läpikuultavamman sävyn, levitä yksi ohut kerros ja pyyhi imeytymätön aine pois välittömästi puhtaalla, kuivalla puuvillakankaalla ja anna pinnan kuivua 4 tuntia.

Sauna Sävyllä käsitellyt saunanlauteet suojataan Liberon Sauna Suojaöljyllä ja sen ohjeiden mukaan.

Tekniset tiedot
Riittoisuus 12m2/l
Työvälineiden puhdistus Vesi
VOC arvo max 2g/l
Levitykseen Sivellin tai riepu
Vinkkejä
Vinkki Puulaatu vaikuttaa lopputulokseen. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan varmistaaksesi värin sopivuuden sekä toivotun lopputuloksen. Ihanteelliset käsittelyolosuhteet: 12 ja 25 C° välillä.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Avainsanat: Liberon Sauna Sävy
© Pintanikkarit 2013