Ecostar Teksitiilisuoja

Ecostar Teksitiilisuoja
Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja Ecostar Teksitiilisuoja
Valmistaja: Ecostar
Tuotekoodi: ECOS006a
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 40,00€
Veroton: 32,26€

Vaihtoehdot


* Tekstiilisuojan purkkikoko:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Ecostar Tekstiilisuoja kuuluu Ecostar viimeistelyaineisiin, jotka ovat täysin myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä suoja-pinnoitteita.

Ecostar myrkyttömällä Tekstiilisuojalla saat muutettua kaikki tekstiilit vettä ja likaa hylkiviksi, mutta samalla se jättää muut ominaisuudet, kute hengittävyyden ja ulkonäön ennalleen. Ecostar Tekstiilisuoja on hyväksytty mm.  käytettäväksi 0-3 vuotiaiden lasten vaatteisiin (ÖkoTex stardard 1-4). Tämän myrkyttömämpää tekstiilisuojaa ei siis ole olemassa.

Tuote soveltuu erinomasisesti mm. vaateille, auton penkeille, ulkokalusteiden pehmusteisiiin sekä kalusteisiin.

Ecostar Tekstiilisuoja tekee kankaan huokosiin hyvin ohuen piitä (Si02) olevan suojan. Suoja estää likaa tarttumasta ja samalla helpottaa muutenkin puhtaanapitoa. Suoja menee jokaisen kuidun ympäri yksilöllisesti, joten se jättää pinnan myös hengittäväksi! (mikäli tekstiili siis oli ennestään hengittävä)

Ecostar Tekstiilisuoja EI OLE mikään seuraavista:

-maali, lakka, vaha, öljy, silikoni, silikoniöljy, nanopartikkeli-tuote

Ecostar Tekstiilisuoja ON:

Täysin uudentyyppinen SolGel-teknologiaa hyödyntävä suojapinnoite, joka ei muuta pinnan ulkomuotoa, ulkonäköä tai muitakaan aistittavia ominaisuuksia lainkaan. Samalla se kuitenkin tekee erittäin pitkäikäisen suojan likaa vastaan.

Ecostar Tekstiilisuojan kestoajat:

Ecostar Tekstiilisuoja kuluu pois ainoastaan mekaanisesti kulumalla, joten sen kestoikä vaihtelee hyvinkin paljon, riippuen siitä missä sitä on käytetty. Toki myös kulutus ja pinnan käyttö vaikuttaa kestoaikoihin. Vaatteissa Ecostar Tekstiilisuoja kestää arviolta reilut 20 konepesua.

Huomioitavat seikat:

Ecostar tekstiilisuojaa käytettäessä ei saa käyttää huuhteluainetta (jos käyttää, niin suoja häviää, kunnes vaate pestään taas ilman huuhteluainetta) Tekstiilisuoja tulee laittaa OIKEASTI puhtaaseen kankaaseen. Eli uudetkin vaatteet tulee pestä koneessa ilman pesuainetta ja huuhteluainetta ennen käsittelyä.

Käyttöohjeet:

pohjatyöt: Ecostar Tekstiilisuoja on tarkoitettu uuteen pintaan tai ERITTÄIN hyvin puhdistettuun pintaan. Artikkeleista löydät ohjeet siihen miten pinnat tulee puhdistaa ennen Ecostar Tekstiilisuoja käsittelyä. (Tavallinen pesu ei siis riitä tämän aineen kohdalla)

Itse käsittely:

Sumuta ainetta kuivaan käsiteltävään pintaan tasaisena sumuna  siten, että koko pinta kastuu. Voit auttaa levittämistä puhtaalla kankaalla tai kädellä. Ainetta on tarkoitus laittaa mahdollisimman vähän, mutta kuitenkin niin että kankaan kuidut kastuvat kauttaaltaan. Levityksen jälkeen anna pinnan kuivua rauhassa vähintään 24 tuntia.

 

 

 

Ecostarilta löytyy kaksi maailman parasta pesuainetta. Yksi koville pinnoille ja toinen tekstiileille. Muita pesuaineita et tarvitsekkaan. 

Lisäksi Ecostar viimesitelyaineilla voit suojata pinnat likaantumista vastaan. Viimeistelyaineet ovat täysin uudentyyppistä Sol-Gel teknologiaa olevia pii-pohjaisia pinnoitteita, jotka mullistavat kodin siivouksen kertaheitolla. Ecostar viimeistelty pinta ei vaadi muuta pesua, kuin mikrokuituliinan ja veden.

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 500 ml, 250 ml
Riittoisuus 10m2 / 500 ml, 5m2 / 250ml
Kuivumisaika 24 h
Vinkkejä
Vinkki Ecostar tekstiilisuojaa käytettäessä ei saa käyttää huuhteluainetta (jos käyttää, niin suoja häviää, kunnes vaate pestään taas ilman huuhteluainetta) Tekstiilisuoja tulee laittaa OIKEASTI puhtaaseen kankaaseen. Eli uudetkin vaatteet tulee pestä koneessa ilman pesuainetta ja huuhteluainetta ennen käsittelyä.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013