Kalustekalkkimaali Chalk paint

Kalustekalkkimaali Chalk paint
Valmistaja: Auro
Tuotekoodi: pn00000001
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 15,90€
Veroton: 12,82€

Vaihtoehdot


* Valitse kalustekalkkimaalin sävy:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
  • Terveellistä maalaamista ilman kemikaaleja

    Terveellistä maalaamista ilman kemikaaleja 11. Tam, 2017 Terveellinen maalaaminen Pintakäsittelyaineita on todella paljon erilaisia ja ekologisuus on usein pelkkää valmistajan viherpesua. Tuntuu että kenellläkään e..

Kalustekalkkimaali on kalkkimaisen pinnan jättävä kalusteille ja koriste-esineille tarkoitettu erikoismaali ilman muovisideaineita.

Maalattu pinta on kuivuneena kalkkimaisen matta ja hengittävä. Maali on voimakkaasti pigmentoitu ja se peittääkin yleensä kertavedolla. Tuote on ekologinen, myrkytön, hajuton ja lyijyvapa, lisäksi se on valmistettu pelkästään luonnon raka-aineista. Ei sisällä lateksia tai muita haitallisia aineita. Maali ei hilseile, vaan kuluu vanhetessaan kauniisti.

KÄYTTÖKOHTEET:

Huonekalut. Seinäpinnat. Koristemaalaus. Entisöinti. Tuunaus. Vanhan mukailu.

KÄYTTÖOHJEET

Käsittelyolosuhteet:
Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Esikäsittely:
Käsittelemätön pinta:
Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Tasoita pinnat tarvittaessa.

Aikaisemmin käsitelty pinta:
Puhdista vanha maali- tai lakkapinta Kalustepesulla.

Käyttö: 

  • Varmista että maalattava pinta on puhdas. Aikaisempia käsittelyja ei tarvitse poistaa.
  • Levitä pintaan siveltimellä tai telalla. Yleensä yksi maalikerros peittää.
  • Anna kuivua. Maalaa tarvittaessa toinen kerros aikaisintaan tunnin kuluttua.Kuivunutta maalipintaa voidaan kuluttaa teräsvillalla tai hiekkapaperilla. Näin saat aikaiseksi hyvin aidon tuntuisia ”antiikkipintoja”.

Koostumus: Mineraalitäyteaineet, kasvipohjainen sideaine, titaanidioksidi, selluloosa, rypsiöljy, risiiniöljy, liitu, vesi

Maalin VOC-arvo on 0 ali siitä ei haihdu sisäilmaan mitään haitallista. 

AURO-luonnonmaalit tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden aloittaa konkreettinen ympäristönsuojelu myös omalta kohdaltaan. Tilaisuus, johon yhä useammat kuluttajat ovatkin tarttuneet. He tietävät, että ihminen on elänyt jo tuhansia vuosia ilman myrkkyjäteskandaaleja käyttäen luonnonmaalien raaka-aineita, kuten mäntyhartsia, pellavaöljyä, liitua luonnonkumia, indigoa ja aitoja eteerisiä öljyjä. Nämä ”pehmeän” kemian tuotteet ovat aineita, joihin voimme luottaa myös pitkällä tähtäyksellä, sillä niiden energianlähde on auringonvalo. Luonnollisten raaka-aineiden vähäiset jätteet ovat myös helposti kompostoitavissa. Koska ”kasvikemian” raaka-aineet ovat peräisin suljetusta ekologisesta kierrosta, ovat ne myös aina uudelleen ja uudelleen käytettävissä. AUROn työntekijöillä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa on takanaan jo useiden vuosien kokemukset intensiivisestä tutkimuksesta, tuotekehityksestä, tuotannosta ja työskentelystä luonnonaineiden kanssa. Tuotteiden laatua ja käyttökelpoisuutta valvotaan ja kehitetään yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Tästä ovat vakuutena monet voittoisat tulokset saksalaisissa test ja Ökotest-lehtien testeissä. Vuonna 2007 AUROsta tuli myös maailman ensimmäinen maalinvalmistaja, jolle on myönnetty ”hiilineutraali yritys” -sertifikaatti (myöntäjänä Climate Neutral Group). AURO on perustettu Saksassa vuonna 1983 ja se on alusta lähtien valmistanut tuotteita vain ja ainoastaan luonnon raaka-aineista. Tämä ei ole itsestään selvää aikana, jolloin useat synteettisten tuotteiden valmistajat ottavat itselleen ”biolinjan”.

Tekniset tiedot
Riittoisuus yli 10m²/Litra
Työvälineiden puhdistus Vesi + saippua
Kuivumisaika Pölykuiva 30 min. Päällemaalattavissa tunnin kuluttua. Käyttöönottokovuus saavutetaan vuorokauden kuluttua.
Vinkkejä
Vinkki Maalaa eriväsisiä maalipintoja toistensa päälle. Kuluta päälimmäinen pinta puhki teräsvillalla. Näin alla oleva maalipinta tulee esiin. Levitä kuivuneelle maalipinnalle vahaa. Näin saat pintaan hienoista kiiltoa ja kulutuskestävyyttä. Käytä sävytettyä vahaa. Kuivuttuaan maalin pinnasta saattaa irrota hieman kuiva-ainetta. Pinnan voi tällöin harjata tai pyyhkäistä kevyesti puhtaalla, kuivalla rätillä. Maalista ei sen kuivuttua kuitenkaan tartu väriä esim. vaatteisiin.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013