Liberon Teräsvillat

Liberon Teräsvillat
Liberon Teräsvillat Liberon Teräsvillat
Valmistaja: Liberon
Tuotekoodi: 89160
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 7,90€
Veroton: 6,37€

Vaihtoehdot


* Valitse teräsvillan karheus:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
 • Kalusteen vahaaminen antiikkivahalla

  Kalusteen vahaaminen antiikkivahalla 02. Tam, 2014 Ohje on tarkoitettu käsittelemättömälle tai ns. antiikkikäsitellylle pinnalle. Jos pinnassa on lakka tai maali poista se ensin Liberon Stripper maalin..
 • Maalinpoisto vanhasta kirstusta

  Maalinpoisto vanhasta kirstusta 07. Tam, 2014 Ohjeet maalinpoistamiseen. Esimerkissä poistamme maalin vanhasta kirstusta. Huomaa kuinka helppoa maalinpoisto on käyttämällä oikeita aineita. Tarvittavat vä..
 • Ring remover - tuotteen käyttöohje 2.0

  Ring remover - tuotteen käyttöohje 2.0 08. Tam, 2014 Meiltä kysellään jatkuvasti miksi Ring Remover-tuote ei toimi aivan sillä tavalla kuin sen on tarkoitus. Tuote on kuitenkin sellainen, että se ei oikeastaan v..
 • Saunanlauteiden värjäys projekti 1

  Saunanlauteiden värjäys projekti 1 15. Tam, 2014 Ohjeet miten sävyttää saunanlauteet Liberon spriipohjaisilla kuultomaaleilla.Liberon spriikuultomaalit soveltuvat kaikille puulaaduille. Jos käsiteltävät laut..
 • Portaikon lakkaaminen värillisellä Bistrot-lakalla

  Portaikon lakkaaminen värillisellä Bistrot-lakalla 15. Tam, 2014 Ohjeet miten muuttaa portaikon sävy käyttämällä Liberon Bistrot-lakkaa. Eli lakalla maalataan suoraan vanhan lakan päälle ilman että vanha lakka täytyy hioa p..
 • Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista.

  Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista. 17. Elo, 2015 Monelta meiltä löytyy joku vanha esine, jossa on huono lakkapinta. Esimerkiksi kukkapöytä johon on jäänyt kastelun jäljiltä vaaleita rinkuloita ja länttejä,..
 • Finishing Oil-öljy

  Finishing Oil-öljy 26. Lok, 2015 FINISHING OIL   Finishing Oil on tarkoitettu käsittelemättömän tai ennen öljytyn pinnan öljyämiseen. Soveltuu keittiön työtasojen, huonekalujen, kori..

Liberon teräsvillat ovat erittäin laadukkaita villoja ja niitä löytyy muutama eri karheus eri käyttötarkoituksiin.

No: 0000
-”Neljän nollan” eli No: 0000 teräsvilla on monikäyttöinen tuote. Sillä voidaan levittää vahoja ja öljyjä sekä kiillottaa vahattuja tai öljyttyjä pintoja.
-Kun levität kiinteää antiikkivahaa No: 0000 teräsvillalla, hiertää villa vahan syvemmälle puuhun kuin kangas. Pinnasta tulee kestävämpi ja väristä voimakkaampi.
-Öljy nostaa hiukan puunsyytä auki. Jos öljy, esim. Finishing Oil, levitetään No: 0000 teräsvillalla, hioo teräsvilla puusta nousevan ”karvan” jo levitysvaiheessa ja erillistä välihiontaa ei tarvita.
-Vanha lakkapinta voidaan hioa mataksi No: 0000 teräsvillalla ennen uudelleen lakkausta. Myös lakkausten välihionnat voidaan tehdä No: 0000 teräsvillalla.


Teräsvilla No: 0
-Keskikarkea No: 0 teräsvilla on tarkoitettu ensisijaisesti puun puhdistamiseen ja hiomiseen. Kostuta No: 0 teräsvilla Liberon huonekalujen puhdistusaineessa ja hankaa pinta puhtaaksi.


Teräsvilla No: 2
-Liberonin karkein, No: 2 teräsvilla, soveltuu puun hiomisen lisäksi Stripperin eli maalin- ja lakanpoistoaineen avuksi.
-Tasaisilta pinnoilta maalin- tai lakanpoisto onnistuu yksinkertaisesti kaapimalla lastalla. Pyöreiden esim. sorvattujen tai muuten kaarevien pintojen puhdistaminen lastalla on työlästä. No:2 teräsvillasta on näissä kohdin suurta apua. Karkea teräsvilla kerää poistettavan maalin tai lakan tehokkaasti itseensä.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013