Liberon Ring Remover

Liberon Ring Remover
Valmistaja: Liberon
Tuotekoodi: 31254
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 15,95€
Veroton: 12,86€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
 • Vaaleiden renkaiden poisto lakatulta pinnalta

  Vaaleiden renkaiden poisto lakatulta pinnalta 05. Tam, 2014 Kun huonekalupinnoille on tullut renkaita tai muita jälkiä märkien tai kuumien astioiden ym. jäljiltä ei toivo ole vielä mennyt. Lakkaa ei tarvitse poistaa, eik..
 • Liberonin historia

  Liberonin historia 15. Jou, 2013 Liberon sai alkunsa viime vuosisadalla, tarkalleen ottaen vuonna 1903 Pariisissa taiteilijoiden ja käsityöläisten keskuksessa. Ranskalainen Georges Liberon, j..
 • Messingin ja kuparin kiillotus

  Messingin ja kuparin kiillotus 07. Tam, 2014 Ring Remover ja Metallilakka: Kupari- tai messinkiesineet voidaan kiillottaa helposti Liberon Ring Remover lakanhoitoaineella. Ring Remover on alun perin ..
 • Ring remover - tuotteen käyttöohje 2.0

  Ring remover - tuotteen käyttöohje 2.0 08. Tam, 2014 Meiltä kysellään jatkuvasti miksi Ring Remover-tuote ei toimi aivan sillä tavalla kuin sen on tarkoitus. Tuote on kuitenkin sellainen, että se ei oikeastaan v..
 • Ranskalainen sellakkakiilloke (sellakka)

  Ranskalainen sellakkakiilloke (sellakka) 15. Tam, 2014 Liberon Ranskalainen sellakkakiilloke on tarkoitettu antiikkihuonekalujen ym. puuesineiden entisöintiin. Se antaa uusille huonekaluille miellyttävä patinoidun s..
 • Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista.

  Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista. 17. Elo, 2015 Monelta meiltä löytyy joku vanha esine, jossa on huono lakkapinta. Esimerkiksi kukkapöytä johon on jäänyt kastelun jäljiltä vaaleita rinkuloita ja länttejä,..

Ring Remover ®

 
Poistaa kosteuden aiheuttamat jäljet kaikilta lakka- pinnoilta.

Ring Remover poistaa veden tai kuumuuden aiheuttamat valkeat renkaat tai läiskät kaikilta lakatuilta pinnoilta. Puhdistaa tehokkaasti myös muut vaikeat tahrat lakkapinnoilta esim. tussi- tai kuulakynänjäljet. Tuotetta voidaan käyttää lakka- ja metallipintojen kiillottamiseen. Sekä kivipintojen esim. marmorin puhdistamiseen ja kiillottamiseen.

 

Käyttöohjeet

1. Ravista hyvin ennen käyttöä.

2. Kostuta Liberon Trasseli tuotteella ja hankaa voimakkaasti painaen puunsyyn suuntaisesti kunnes jäljet ovat hävinneet.

3. Anna kuivua kunnes pinta on harmaa ja kiillota puhtaalla liinalla tai Liberon trasselilla

Voit tehostaa tuotteen vaikutusta hankaamalla rätin sijasta Liberon 0000 teräsvillalla pintaa. Jos olet käyttänyt teräsvillaa, hankaa lopuksi Ring Removerilla kostutetulla kankaalla pintaa, koska teräsvillasta saattaa muuten jäädä vähän väriä pintaan.

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 125 ml
Riittoisuus n. 1,5 m2
Työvälineiden puhdistus Huonekalun puhdistusaine
Kuivumisaika 30 min
Levitykseen Strasseli, 0000-kiillotusvilla, nukkamaton kangas
Vinkkejä
Vinkki Voidaan käyttää kaikentyyppisten lakka- ja maalipintojen kiillottamiseen
vinkki 2 Voidaan käyttää myös metallin kiillottamiseen sekä kivi- ja lasipintojen puhdistamiseen.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Avainsanat: vaaleiden
© Pintanikkarit 2013