Liberon Puhdistus- ja kiillotusliinat (4kpl)

Liberon Puhdistus- ja kiillotusliinat (4kpl)
Valmistaja: Liberon
Tuotekoodi: 8040035
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 5,90€
Veroton: 4,76€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
 • Saunanlauteiden värjäys projekti 1

  Saunanlauteiden värjäys projekti 1 15. Tam, 2014 Ohjeet miten sävyttää saunanlauteet Liberon spriipohjaisilla kuultomaaleilla.Liberon spriikuultomaalit soveltuvat kaikille puulaaduille. Jos käsiteltävät laut..
 • Ranskalainen sellakkakiilloke (sellakka)

  Ranskalainen sellakkakiilloke (sellakka) 15. Tam, 2014 Liberon Ranskalainen sellakkakiilloke on tarkoitettu antiikkihuonekalujen ym. puuesineiden entisöintiin. Se antaa uusille huonekaluille miellyttävä patinoidun s..
 • Bloom paneelivahan käyttöohjeita ja vinkkejä

  Bloom paneelivahan käyttöohjeita ja vinkkejä 30. Maa, 2015 Bloomin paneelivaha on erittäin helppokäyttöinen vaha sekä uusien paneelien, että vanhojen ennestään paneelilakalla lakattujen paneelien käsittelyyn. Paneeli..
 • Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista.

  Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista. 17. Elo, 2015 Monelta meiltä löytyy joku vanha esine, jossa on huono lakkapinta. Esimerkiksi kukkapöytä johon on jäänyt kastelun jäljiltä vaaleita rinkuloita ja länttejä,..
 • Finishing Oil-öljy

  Finishing Oil-öljy 26. Lok, 2015 FINISHING OIL   Finishing Oil on tarkoitettu käsittelemättömän tai ennen öljytyn pinnan öljyämiseen. Soveltuu keittiön työtasojen, huonekalujen, kori..

Liberon Liinat on valmistettu nukkaamattomasta luonnonmateriaalista. Se soveltuu vahojen ja öljyjen levittämiseen, sekä niiden kiillottamiseen.

 

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 5 kpl/pkt

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013