Liberon Finishing oil

Liberon Finishing oil
Valmistaja: Liberon
Tuotekoodi: 31131
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 14,95€
Veroton: 12,06€

Vaihtoehdot


* Valitse Finishing oilin purkkikoko:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
  • Saunanlauteiden värjäys projekti 1

    Saunanlauteiden värjäys projekti 1 15. Tam, 2014 Ohjeet miten sävyttää saunanlauteet Liberon spriipohjaisilla kuultomaaleilla.Liberon spriikuultomaalit soveltuvat kaikille puulaaduille. Jos käsiteltävät laut..
  • Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista.

    Vanhan lakkapinnan kunnostaminen ilman hiomista. 17. Elo, 2015 Monelta meiltä löytyy joku vanha esine, jossa on huono lakkapinta. Esimerkiksi kukkapöytä johon on jäänyt kastelun jäljiltä vaaleita rinkuloita ja länttejä,..
  • Finishing Oil-öljy

    Finishing Oil-öljy 26. Lok, 2015 FINISHING OIL   Finishing Oil on tarkoitettu käsittelemättömän tai ennen öljytyn pinnan öljyämiseen. Soveltuu keittiön työtasojen, huonekalujen, kori..

Liberonin Finishing oil on ehdottomasti paras öljy sisäkäyttöön. Se on suunniteltu ennen kaikkea keittiön työtasojen suojaamiseen, mutta se soveltuu hyvin huonekaluihin, käyttöesineisiin sekä esim. saunanlauteisiin.

Käyttökohteita:

-Keittiön työtasot, puiset keittiötyövälineet, saunanlauteet, aseen tukit ja puukon kahvat.

Käyttötarkoitus:

-Tarkoitettu käsittelemättömän tai ennen öljytyn pinnan öljyämiseen. Soveltuu keittiön työtasojen, huonekalujen, koriste-esineiden, hirsi- ja paneelipintojen öljyämiseen. Kestää kosteissa tiloissa.

Erityisominaisuudet:

-Erinomainen öljy kaikille puulaaduille ja kaikille puupinnoille kotona.
-Kestää myös kosteissa tiloissa ongelmitta. Saunassa ja kylpyhuoneessa.
-Korostaa puun omaa sävyä voimakkaasti.
-Tuote soveltuu myös rajoitetusti vanhan lakkapinnan korjaukseen.
-Paras suoja keittiön työtasoille.
-Loistava tuote aseen tukeille.

Työvaiheet:

-Varmista että käsiteltävä pinta on puhdas. Tarvittaessa käytä Liberon Huonekalujen puhdistusainetta.
-Levitä siveltimellä tai kankaalla puuhun hiertäen.
-Poista imeytymätön öljy 15 min. kuluttua kankalla tai trasselilla.

ESIKÄSITTELY

Öljyttävän pinnan tulee olla puhdas. Jos kaluste on vanhatai likainen, tulee pinta puhdistaa. Paras tuote käsittelemättömän tai ennestään vahatun tai öljytyn pinnan puhdistamiseenon Liberon HUONEKALUJEN PUHDISTUSAINE. Huonekalujen puhdistusainetta käytetään No: 0 teräsvillan kanssa. Kostuta tuppo teräsvillaa huonekalujen puhdistusaineella ja hankaa puuta syiden suuntaisesti , kunnes pinta on puhdas. Työskentele pieni alue kerrallaan, että ehdit poistaa pinnasta irronneen lian ennen puhdistusaineen haihtumista. Käytä lian poistoon trasselia tai kangasta. Huonekalujen puhdistusaine haihtuu täysin ja pintaan ei jää mitään ylimääräistä – vain puhdas puu. Huonekalujenpuhdistusainetta voi käyttää myös vahan tai öljykäsittelyn poistoon puupinnoilta. Tuote on erittäin tehokas, sitä ei ole tarkoitettu tavalliseen siivoukseen.

ÖLJYÄMINEN

Finishing Oil levitetään joko nukkaamattomalla liinalla, siveltimellätai No: 0000 teräsvillalla. Öljy nostaa vähän puunsyytä auki ja pinta vaatii välihionnan ennen seuraavaa öljyämistä. Jos öljy levitetään teräsvillalla, hioo teräsvilla puusta nousseen anaineksen jo levityksen yhteydessä ja erillistä välihiontaa ei tarvita. Anna öljyn imeytyä 15 minuuttia ja pyyhi imeytymätön öljy pois puhtaalla kankaalla. Jos imeytymätöntä öljyä ei poisteta, saattaa pinta jäädä tahmeaksi. Jätä öljytty pinta kuivumaan noin viideksi tunniksi ja uusi käsittely tarpeen mukaan. Huonekaluille suositellaan vähintään kahta käsittelykertaa. Jos öljyämisen jäljiltä osa pinnasta on kiiltävämpää esim. oksankohdilta, voidaan No: 0000 teräsvillalla hangata mataksi nämä kohdat.Jos haluat enemmän kiiltoa pintaan, levitä useampia kerroksia Finishing Oil -öljyä tai vahaa pinta värittömällä Black Bison -vahalla. Keittiötasoista saat kestävät ja helppohoitoiset Liberon Finishing Oil -öljyllä. Se antaa pinnalle vettä hylkivän kestävän suojan, jota ei tarvitse olla alinomaan uusimassa. Levitä Finishing Oil -öljy kankaalla, trasselilla tai No: 0000 teräsvillalla. Anna öljyn imeytyä 15 minuuttia ja pyyhi imeytymätönöljy puhtaalla kankaalla pois. Levitä toinen kerros viiden tunnin kuluttua. Työtasoihin vaaditaan vähintään kaksi kerrosta öljyä.

ÖLJYTYN PINNAN HOITO

Tavallinen pölyjen pyyhintä öljytyiltä pinnoilta kannattaatehdä mikrokuituliinalla. Tahrojen poistoon on hyvä käyttää Liberon Hoitoöljy spräytä. Hoitoöljy poistaa lian puhdistettavalta pinnalta, mutta ei poista vaha tai öljykäsittelyä. Käytä Hoitoöljyn hankaamiseen puhdasta kangasta tai trasselia. Liberon Huonekalujen Puhdistusaine ei ole tarkoitettu tavalliseen siivoukseen. Tuote on niin tehokas, että se poistaavaha- tai öljykäsittelyn. Jos puhdistettava pinta on kuitenkin niin likainen, että Liberon Hoitoöljy sprayllä ei saa sitä puhtaaksi, käytä silloin Huonekalujen puhdistusainetta.

Kuluneen lakkapinnan korjaaminen Finishing Oil -öljyllä

Öljyttävän pinnan tulee olla puhdas. Jos kaluste on vanha tai likainen, tulee pinta puhdistaa. Paras tuote käsittelemättömäntai ennestään vahatun tai öljytyn pinnan puhdistamiseenon Liberon HUONEKALUJEN PUHDISTUSAINE. Huonekalujen puhdistusainetta käytetään No: 0000 teräsvillantai trasselin kanssa. Kostuta tuppo teräsvillaa huonekalujenpuhdistusaineella ja hankaa puuta syiden suuntaisesti, kunnes pinta on puhdas. Työskentele pieni alue kerrallaan, että ehdit poistaa pinnasta irronneen lian ennen puhdistusaineen haihtumista. Käytä lian poistoon trasselia tai kangasta. Levitä puhtaaseen ja kuivaan pintaan Finishing Oil -öljyä ohuesti. Anna aineen imeytyä lakan rikkinäisistä kohdista puuhun ja hankaa ylimääräinen öljy ehjältä lakkapinnalta15 min kuluessa. Levitä tällä tavoin useita kerroksia tunninvälein kunnes pinta näyttää hyvältä. Anna kuivua ja nauti upeasta lopputuloksesta

Finishing Oil soveltuu hyvin aseen tukkien käsittelyyn. Öljy tuo puun värin ja syykuvion rikkauden esiin, ja antaa erinomaisen suojan likaa ja kosteutta vastaan.

Finishing oil on eri öljyjen seos ja se sisältää mm. pellavaöljyä, kiinanpuuöljyä, hartseja ja kuivikkeita. Kuivuttuaan öljy on täysin elintarvikehyväksytty. Tämän tyyppisiä öljyjä kutsutaan yleisesti Danish oileiksi. Finishing oil myydäänkin mm. Ranskassa nimellä Superior Danish oil.

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 0,25l, 0,5l ja 1l
Riittoisuus 10m2 litralla
Värisävy väritön
Kuivumisaika 6 tuntia. (kerrosten välissä 5 tuntia)
Levitykseen Trasseli, liina, 0000 teräsvilla tai sivellin.
Vinkkejä
Vinkki Jos haluat värillistä pintaa, värjää käsiteltävä pinta Liberon Spriipohjaisella petsillä ennen öljyämistä.
vinkki 2 Öljy voidaan myös sävyttää Liberon Spriipohjaisella petsillä.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013