AURO hajuton työtasoöljy

AURO hajuton työtasoöljy
Valmistaja: Auro
Tuotekoodi: 108
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 28,00€
Veroton: 22,58€

Vaihtoehdot


* Valitse työtasoöljyn pakkauskoko:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
  • Terveellistä maalaamista ilman kemikaaleja

    Terveellistä maalaamista ilman kemikaaleja 11. Tam, 2017 Terveellinen maalaaminen Pintakäsittelyaineita on todella paljon erilaisia ja ekologisuus on usein pelkkää valmistajan viherpesua. Tuntuu että kenellläkään e..

AURO Työtasoöljy on hengittävä ja luonnonraaka-aineista valmistettu liuotteeton puuöljy, joka soveltuu erityisesti keittiön puisille työtasoille ja muille kovassa rasituksessa oleville puupinnoille. AURO Työtasoöljy on helppo työstää ja sillä on vahva kestävyys.

 

Käyttö ja annostus:
– Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, tasainen, tarttuva, imukykyinen, puhdas, rasvaton, kemiallisesti neutraali ja ilman läpilyöviä aineita.
– Sekoita hyvin ennen käyttöä.
– Levitä
 tasaisesti siveltimellä, telalla tai lastalla. 
– Ylimääräinen imeytymätön öljy tulee poistaa kokonaan 30 minuutin sisällä esim. nukkaamattomalla rätillä.
– Jälkihoidoksi suositellaan joko samaa AUROn Työtasoöljyä

– Voidaan hoitokäsitellä paikkakohtaisesti eikä välttämättä vaadi koko pinnan uusinta käsittelyä.
– Tuote säilyy avaamattomana vähintään 24 kuukautta.

Ominaisuudet:
– Helppo työstää ja hoitokäsitellä.
– Hyvä käyttökulutus kestävyys.
– Oikein käsiteltynä ja hyvin kohteeseen imeytettynä, tasaa pinnan erilaisen imukyvyn.
– Öljy nostaa esiin puun syyt ja syventää puun omaa väriä. 

– Mahdollista työstää uudelleen 24 tunnin jälkeen.
– Lopullinen kestävyys/kovuus ilmenee 2- 4 viikon jälkeen käsittelystä. Tähän asti pintaa on syytä käsitellä varovaisesti.
– Testattu DIN EN 71 osa 3, lelujen turvallisuus.
– Testattu DIN 53160, syljen ja hien kestävyys (pinnasta ei irtoa hien ja syljen vaikutuksella mitään vaarallisia aineita).
– Riittoisuus noin 12 – 30 m²/ l. Kulutus riippuu pohjan imukyvystä ja puulajista. Tarkka riittoisuus selviää testisivelyllä.
– Alin käyttölämpötila +10 °C.
– Hengittävä tuote!
– Luonnonraaka-aineista valmistettu.

HUOMIO: 
– Kuivuvat öljyt voivat aiheuttaa itsesyttymisvaaran. Rievut on laitettava veteen tai levitettävä suorana yksitellen kuivumaan. Ei saa laittaa myttyyn.
– Vain kuivatut jätteet voidaan laittaa kotitalousjätteisiin.
– Säilytettävä lasten ulottumattomissa; kylmässä, mutta pakkaselta suojattuna.

Koostumus ja pakkausmateriaalit:
Pellavaöljy, vernissa-, risiini-, puu- ja saffloröljy-standöljy, sekä lyijytön kuivike.

Luonnonmaalit ja tuotteet eivät ole täysin hajuttomia eivätkä päästövapaita. Huomioi mahdollinen allergisuus luonnonraaka-aineille.

Pakkausmateriaali: Läkkipelti. Voidaan viedä peltikierrätykseen, jos sisältö on täysin kuivunut.

 

AURO-luonnonmaalit tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden aloittaa konkreettinen ympäristönsuojelu myös omalta kohdaltaan. Tilaisuus, johon yhä useammat kuluttajat ovatkin tarttuneet. He tietävät, että ihminen on elänyt jo tuhansia vuosia ilman myrkkyjäteskandaaleja käyttäen luonnonmaalien raaka-aineita, kuten mäntyhartsia, pellavaöljyä, liitua luonnonkumia, indigoa ja aitoja eteerisiä öljyjä. Nämä ”pehmeän” kemian tuotteet ovat aineita, joihin voimme luottaa myös pitkällä tähtäyksellä, sillä niiden energianlähde on auringonvalo. Luonnollisten raaka-aineiden vähäiset jätteet ovat myös helposti kompostoitavissa. Koska ”kasvikemian” raaka-aineet ovat peräisin suljetusta ekologisesta kierrosta, ovat ne myös aina uudelleen ja uudelleen käytettävissä. AUROn työntekijöillä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa on takanaan jo useiden vuosien kokemukset intensiivisestä tutkimuksesta, tuotekehityksestä, tuotannosta ja työskentelystä luonnonaineiden kanssa. Tuotteiden laatua ja käyttökelpoisuutta valvotaan ja kehitetään yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Tästä ovat vakuutena monet voittoisat tulokset saksalaisissa test ja Ökotest-lehtien testeissä. Vuonna 2007 AUROsta tuli myös maailman ensimmäinen maalinvalmistaja, jolle on myönnetty ”hiilineutraali yritys” -sertifikaatti (myöntäjänä Climate Neutral Group). AURO on perustettu Saksassa vuonna 1983 ja se on alusta lähtien valmistanut tuotteita vain ja ainoastaan luonnon raaka-aineista. Tämä ei ole itsestään selvää aikana, jolloin useat synteettisten tuotteiden valmistajat ottavat itselleen ”biolinjan”.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013