Ekokemistit Aito hautaterva

Ekokemistit Aito hautaterva
Ekokemistit Aito hautaterva
Valmistaja: Tervaskanto
Tuotekoodi: 23452534
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 199,00€
Veroton: 160,48€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Aito hautaterva on sitä itseänsä eli perinteistä suomalaista hautatervaa parhaimmillaan. Terva on erittäin puhdasta.

Kun terva tehdään oikein ja varsinkin oikeista raaka-aineista, saadaan sitä oikeaa tervaa. Näin ei todellakaan ole asian laita aina.

Ekokemistien terva on siis parempaa ja "oikeampaa", kuin muut markkinoilla olevat teolliset tervat.

Tervaa voit käyttää sellaisenaan pintakäsittelynä lämmittämällä sitä, jolloin se muuttuu juoksevaksi. Toinen vaihtoehto on sekoittaa tervaa pellavaöljyyn ja mäntytärpättiin, jolloin saadaan tervakyllästettä. Kyllästeellä voidaan sitten käsitellä kaikenlaisia pintoja ulkona, kuten aitoja, pihakalusteita tai terasseja. Aineiden keskinäisiä suhteita muuttamalla saadaan joko juoksevampaa tai "tiukempaa" tavaraa.

Suosittelemme käsittelemään puun boorisuolalla ennen tervausta ja varsinkin ennen tervakyllästeen (sisältää helposti homehtuvaa pellavaöljyä) käyttöä, jolloin varmistutaan siitä, että pinta ei lähde homehtumaan.

Jos ei terva, viina ja sauna auta, niin tauti on kuolemaksi! Aitoa puhdasta tervaa voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin edellä mainittujen lisäksi, kuten pyörän pultteihin, makua tuomaan, maalien joukkoon tai yksinkertaisesti hajusteeksi. Mikään ei voita aidon tervan tuoksua.

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 10 l

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013