Ronseal puutarhan tehopesu

Ronseal puutarhan tehopesu
Ronseal puutarhan tehopesu
Valmistaja: Ronseal
Tuotekoodi: 4864997
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 14,95€
Veroton: 12,06€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Puutarhan tehopesu

Ronseal puutarhan tehopesu soveltuu erinomaisesti kaikille puutarhan pinnoille, kuten puisille terasseille tai aidoille, betonipihakiveyksille tai luonnonkivilaatoille sekä puisille puutarhakalusteille

Puutarhan tehopesulla puutarhan pinnat puhdistuvat nopeasti ja helposti. Liuota helppokäyttöiset kapselit veteen ja levitä käsiteltävälle pinnalle. Tehokas koostumus estää sammaleen, homeen ja levän muodostumisen ja palauttaa pinnan luonnollisen ulkonäön estäen samalla sammaleen ja levän uudelleenkasvun. Valmis muutamassa minuutissa. Ei sisällä valkaisuainetta eikä happoja.

Valmistelu

Poista kaikki liat ja roskat kuten lehdet, risut, irrallinen multa, rikkaruohot ja suuret sammal- ja homekertymät terassista jäykällä harjalla.

Levitys

Puutarhan tehopesu -puhdistusaine on liuotettava veteen. Poista kapselit ulkopakkauksesta. Huomaa: Varo, ettei kapseleihin tule reikiä. Laita yksi kapseli 2,5 litraan lämmintä vettä tai kaksi kapselia 5 litraan lämmintä vettä. Lämmin vesi nopeuttaa kapselien liukenemista. Sekoita ja anna kapselien liueta muutama minuutti. Jos käytät kylmää vettä, se kestää kauemmin. Levitä puhdistusainetta käsiteltävälle pinnalle kastelukannulla tai harjalla, hankaa pinta huolellisesti jäykällä harjalla ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Hankaa pinta uudelleen ja pese sitten vedellä ja harjalla tai vesiletkulla varmistaen, että pintaan ei jää puhdistusaineen jäämiä.

Käyttö homeen ja levän poistoon

Poistaa homeen ja levän aiheuttaman vihertymisen ilman hankaamista. Levitä liuotettu aine käsiteltävälle pinnalle ja anna vaikuttaa 2-3 päivää. Vihertyminen yksinkertaisesti häviää. Harjaa pinta tarvittaessa noin viikon kuluttua jäämien poistamiseksi.

Tekniset tiedot
Käyttökohteet Kaikkiin puutarhan pintoihin, kuten puisiin puutarhakalusteisiin, patioihin, pihakiveyksille, puutarhavajoihin, aitoihin ja terasseihin.
Riittoisuus 5 l valmista pesuainetta / n. 20-24 m2. Riittoisuus voi vaihdella pinnan huokoisuuden mukaan.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013