3 AURO Raikastava seinämaali

3 AURO Raikastava seinämaali
Valmistaja: Auro
Tuotekoodi: 328
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 79,00€
Veroton: 63,71€

Vaihtoehdot


* Valitse seinämaalin purkkikoko:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
  • Auron Raikastava seinämaali

    Auron Raikastava seinämaali 03. Hei, 2016 Vihdoin jotain käytännöllistä maalirintamalla. Sisäilman laadusta puhutaan jatkuvasti ja tutkimuksissa on huomattu sen olevan sidoksissa monenlaisiin terve..
  • Terveellistä maalaamista ilman kemikaaleja

    Terveellistä maalaamista ilman kemikaaleja 11. Tam, 2017 Terveellinen maalaaminen Pintakäsittelyaineita on todella paljon erilaisia ja ekologisuus on usein pelkkää valmistajan viherpesua. Tuntuu että kenellläkään e..

AURO Raikastava seinämaali on sisätiloihin tarkoitettu valokatalyyttisesti vaikuttava valkoinen seinämaali. Seinämaalilla on huoneilmaa puhdistava ja raikastava vaikutus.

Ominaisuudet:
- Valokatalyyttisesti vaikuttava valkoinen seinämaali sisätiloihin.
- Testattu huoneilmaa raikastava ja puhdistava vaikutus.
- Kestää pyyhintää, voidaan päällemaalata useampaan kertaan.
- Korkea diffuusiokyky.
- Bakteereja tappava vaikutus.
- Huomattavan hyvä homeenestokyky.
- Mineraalipohjainen.
- Soveltuu betoni-, kalkkihiekkakivi-, tiilipinnoille sekä rapatuille ja karkeille seinäpinnoille, kipsilevypinnoille, selluloosa tapetin päälle yms.

Valmistajan ilmoittama riittoisuus: n. 8-10 m2 /l per käsittelykerta.

Käyttö ja annostus:
- AURO Raikastava seinämaali soveltuu loistavasti sisätiloissa käytettäväksi, sillä se raikastaa ja puhdistaa huoneilmaa.

- Pinnan on oltava kevyesti imukykyinen, kantokykyinen, puhdas, kiinteä, vapaa öljyistä ja rasvoista, vapaa läpilyövistä aineista, ei jauhaantuville ja hiekoittuville pinnoille.
- Voimakkaasti imevät alustat (esim. kalkkihiekkakivi) tulee esikäsitellä enintään 20 % vedellä ohennetulla maalilla.
- Sekoita hyvin ennen käyttöä.

 

AURO-luonnonmaalit tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden aloittaa konkreettinen ympäristönsuojelu myös omalta kohdaltaan. Tilaisuus, johon yhä useammat kuluttajat ovatkin tarttuneet. He tietävät, että ihminen on elänyt jo tuhansia vuosia ilman myrkkyjäteskandaaleja käyttäen luonnonmaalien raaka-aineita, kuten mäntyhartsia, pellavaöljyä, liitua luonnonkumia, indigoa ja aitoja eteerisiä öljyjä. Nämä ”pehmeän” kemian tuotteet ovat aineita, joihin voimme luottaa myös pitkällä tähtäyksellä, sillä niiden energianlähde on auringonvalo. Luonnollisten raaka-aineiden vähäiset jätteet ovat myös helposti kompostoitavissa. Koska ”kasvikemian” raaka-aineet ovat peräisin suljetusta ekologisesta kierrosta, ovat ne myös aina uudelleen ja uudelleen käytettävissä. AUROn työntekijöillä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa on takanaan jo useiden vuosien kokemukset intensiivisestä tutkimuksesta, tuotekehityksestä, tuotannosta ja työskentelystä luonnonaineiden kanssa. Tuotteiden laatua ja käyttökelpoisuutta valvotaan ja kehitetään yhteistyössä ammattilaisten kanssa. Tästä ovat vakuutena monet voittoisat tulokset saksalaisissa test ja Ökotest-lehtien testeissä. Vuonna 2007 AUROsta tuli myös maailman ensimmäinen maalinvalmistaja, jolle on myönnetty ”hiilineutraali yritys” -sertifikaatti (myöntäjänä Climate Neutral Group). AURO on perustettu Saksassa vuonna 1983 ja se on alusta lähtien valmistanut tuotteita vain ja ainoastaan luonnon raaka-aineista. Tämä ei ole itsestään selvää aikana, jolloin useat synteettisten tuotteiden valmistajat ottavat itselleen ”biolinjan”.

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 10l
Riittoisuus 8-10 m2/l
Työvälineiden puhdistus vesi

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013