Liberon Huonekalujen puhdistusaine

Liberon Huonekalujen puhdistusaine
Valmistaja: Liberon
Tuotekoodi: 28230
Saatavuus: Ei varastossa
Hinta: 14,90€
Veroton: 12,02€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
 • Kalusteen vahaaminen antiikkivahalla

  Kalusteen vahaaminen antiikkivahalla 02. Tam, 2014 Ohje on tarkoitettu käsittelemättömälle tai ns. antiikkikäsitellylle pinnalle. Jos pinnassa on lakka tai maali poista se ensin Liberon Stripper maalin..
 • Maalinpoisto vanhasta kirstusta

  Maalinpoisto vanhasta kirstusta 07. Tam, 2014 Ohjeet maalinpoistamiseen. Esimerkissä poistamme maalin vanhasta kirstusta. Huomaa kuinka helppoa maalinpoisto on käyttämällä oikeita aineita. Tarvittavat vä..
 • Harmaantuneen tiikkisen ulko-oven käsittely uuden veroiseksi.

  Harmaantuneen tiikkisen ulko-oven käsittely uuden veroiseksi. 08. Tam, 2014 Ohjeet miten käsitellä vanha tiikkinen ulko-ovi. Tiikkinen tai tamminen ulko-ovi vaatii säännöllistä öljyämistä. Muuten ovi haalistuu auringossa ja rupeaa ker..
 • Saunanlauteiden värjäys projekti 1

  Saunanlauteiden värjäys projekti 1 15. Tam, 2014 Ohjeet miten sävyttää saunanlauteet Liberon spriipohjaisilla kuultomaaleilla.Liberon spriikuultomaalit soveltuvat kaikille puulaaduille. Jos käsiteltävät laut..
 • Bloom paneelivahan käyttöohjeita ja vinkkejä

  Bloom paneelivahan käyttöohjeita ja vinkkejä 30. Maa, 2015 Bloomin paneelivaha on erittäin helppokäyttöinen vaha sekä uusien paneelien, että vanhojen ennestään paneelilakalla lakattujen paneelien käsittelyyn. Paneeli..
 • Valurautagrillin käsittely Liberonin grafiittivoiteella

  Valurautagrillin käsittely Liberonin grafiittivoiteella 30. Kes, 2015 Liberonin grafiittivoiteella voidaan käsitellä kaikki valu- ja takorauta esineet sisä- ja ulkotiloissa. Tuote kestää lämpöä 700oC ja näin ollen sillä voidaan kä..
 • Finishing Oil-öljy

  Finishing Oil-öljy 26. Lok, 2015 FINISHING OIL   Finishing Oil on tarkoitettu käsittelemättömän tai ennen öljytyn pinnan öljyämiseen. Soveltuu keittiön työtasojen, huonekalujen, kori..

Huonekalujen Puhdistusaine

 

Tehokkaaseen lian irrotukseen.

Ihanteellinen huonekalujen, keittiötasojen, antiikkiesineiden, lattioiden, palkkien ja puuesineiden puhdistamiseen. Aine irrottaa vahan ja öljyn, lian, noen ym. Vedettömänä tuote sopii arkojen pintojen käsittelyyn. Ei nosta puun syytä auki. Ei värjää puuta. Käytä tuotetta ennen uudelleen vahausta tai öljyämistä hyvän lopputuloksen varmistamiseksi. Haihtuu täysin – puuhun ei jää myrkyllisiä aineita.

Käyttöohjeet

1. Ravista hyvin ennen käyttöä.

2. Kostuta Liberon Teräsvilla No. 0 Liberon Huonekalujen Puhdistusaineella ja hankaa puun syyn suuntaisesti kunnes lika irtoaa.

3. Pyyhi pinnasta irtoava lika, vaha tai öljy välittömästi puhtaalla Liberon Liinalla tai Liberon trasselilla.

4. Toista käsittely tarvittaessa. Anna aineen haihtua kokonaan ennen uutta pintakäsittelyä.

Vahakäsittelyn poisto

Vahattua pintaa ei yleensä tarvitse poistaa. Jos kaluste kuitenkin on hyvin huonossa kunnossa tai kalusteen sävyä halutaan muuttaa, tulee vanha vaha poistaa. Vahan poistoon kannattaa käyttää huonekalujen puhdistusainetta. Älä kuitenkaan koskaan käytä lattioihin tarkoitettua vahanpoistoainetta. Ne eivät sovellu huonekalukäyttöön, ja saattavat vaurioittaa kalusteen pintaa. Huonekalujen puhdistusaine on erittäin tehokas myös vahan poistoon. Sillä saa poistettua jopa kosteuden aiheuttamia tummia tai harmaita läiskiä. Huonekalujen puhdistusainetta levitetään käsiteltävälle pinnalle No. 0 teräsvillan kanssa. Jos pinta ei ole pahasti likaantunut, voit käyttää 0000 teräsvillaa. Työskentele puun syiden suuntaisesti. Hankaa pienehkö alue kerrallaan ja poista irronnut vaha ja lika puhtaalla trasselilla tai rätillä. Jos aine ehtii kuivua kalusteen pintaan, ei lika enää irtoa vaan pinta täytyy käydä uudelleen läpi. Puhdas pinta voidaan vahata tai öljytä. Vaikka pinta onkin puhdistettu huonekalujen puhdistusaineella, siihen ei maalit tai lakat tartu ja sävyttäminen tulee tehdä spriikuultomaaleilla. Jos vahatun kalusteen pintakäsittely halutaan muuttaa maaliksi tai lakaksi, on pintaa hiottava noin millimetrin verran. Vasta silloin voi olla varma että siitä on saatu kaikki vanha vaha pois.

Öljykäsittelyn poisto

Öljykäsittelyä ei yleensä tarvitse poistaa. Jos huonekalu kuitenkin on todella huonossa kunnossa, tulee öljykäsittely puhdistaa. Öljytyn pinnan puhdistamiseen kannattaa käyttää Liberon huonekalujen puhdistusainetta. Öljyttyjen ja vahattujen pintojen puhdistamiseen tarkoitettu huonekalujen puhdistusaine on erittäin tehokas. Sillä saa poistettua jopa kosteuden aiheuttamia tummentumia. Tuote on erinomainen myös keittiön työtasojen puhdistamiseen.

Öljykäsittely poistetaan samoin kuin vahakäsittelykin. Huonekalujen puhdistusainetta levitetään käsiteltävälle pinnalle No: 0 teräsvillan kanssa hangaten. Jos pinta ei ole pahasti likaantunut, voit käyttää No. 0000 teräsvillaa. Työskentele puun syiden suuntaisesti. Hankaa pienehkö alue kerrallaan ja poista irronnut öljy ja lika puhtaalla trasselilla tai rätillä. Jos aine ehtii kuivua kalusteen pintaan, ei lika enää irtoa vaan pinta täytyy käydä uudelleen läpi. Nyt voit sävyttää tai käsitellä pinnan uudelleen öljyllä, vahalla, liuotinohenteisella lakalla tai maalilla. Vaikka pinta onkin puhdistettu huonekalujen puhdistusaineella, ei sitä voida sävyttää vesiohenteisilla petseillä, vaan siihen tulee käyttää spriiohenteista petsiä.

 

Tekniset tiedot
Pakkauskoko 250ml
Riittoisuus n. 1,5 m2
Värisävy Väritön
Kuivumisaika 2 h

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013