Nitor maalarinpesu suihkepullossa

Nitor maalarinpesu suihkepullossa
Nitor maalarinpesu suihkepullossa
Tuotekoodi: 2265634
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 8,95€
Veroton: 7,22€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
  • Vanhan patterin kunnostus

    Vanhan patterin kunnostus 10. Tam, 2014 Kunnosta vanhat patterisi näyttämään uudelta tai maalaa ne muuten vain uuden värisiksi. Pattereiden maalaamiseen ei kannata käyttää mitä tahansa kalustemaali..
  • Kaakeleiden pesu ennen kaakelimaalin käyttöä

    Kaakeleiden pesu ennen kaakelimaalin käyttöä 20. Tou, 2014 Kuten kaikessa maalaamisessa pohjatyöt ovat tärkeä osa onnistunutta lopputulosta. Kaakeleita maalatessa varsinkin vanhojen kaakeleiden pesu on oleellinen työv..
  • Uusi video Ronseal kaakelimaalin käytöstä

    Uusi video Ronseal kaakelimaalin käytöstä 31. Maa, 2015 Työohjevideo Ronsealin kaakelimaalin käytöstä.  Tämän videon perusteella onnistut paremmin kaakeleiden maalaamisessa.  Katso kaakelimaali video ..

Nitor on maalarinpesuaine maalausta edeltävään puhdistukseen, jota ei tarvitse erikseen pestä vedellä pois. Liuosta käytetään sellaisenaan yhdessä Nitor Pesukankaan kanssa. Puhdistaa maalatut pinnat liasta ja rasvasta ennen uudelleenmaalausta.

Käyttökohteet:

Maalatut seinät ja katot sekä erityisesti kiintokalusteet kuten ikkunanpuitteet ja ovipinnat. Puhdistaa haalistamatta ja himmentämättä ja sopii kaikentyyppisille maalaille.

Käyttöohje:

Suihkuta Nitor Maalarinpesua suoraan puhdistettavalle pinnalle. Vältä liika-annostusta. Pyyhi pinta Nitor Pesukankaalla. Anna kuivua ja maalaa. Jälkihuuhtelua ei tarvita. Pestessäsi isoja pintoja kostuta pesukangasta välillä Nitor Maalarinpesulla. Kun pesukangas likaantuu, sen voi huuhdella puhtaaksi maalarinpesulla ja vääntää sopivan kosteaksi. Puhdistettaessa ikkunanpuitteita lasi on huuhdeltava puhtaaksi viipymättä!
 

Tekniset tiedot
Riittoisuus n. 6-8m2 / purkki

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013