Ecostar tekstiilien puhdistus ja suojaus paketti

Ecostar tekstiilien puhdistus ja suojaus paketti
Valmistaja: Ecostar
Tuotekoodi: ecos008
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 89,00€
Veroton: 71,77€
Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun

Ecostarin myrkyttömillä tuotteilla voit puhdistaa ja suojata tekstiilit helposti. Tämä paketti sisältää yhden tekstiilien puhdistusaineen ja yhden tekstiilisuojan.

 

Ecostar tekstiilienpuhdistusaine on myrkytön ja hapoton tahranpoistoaine joka ei sisällä mitään myrkyllisiä aineita, kuten valkaisuaineita, fosfaatteja tai muita myrkyllisiä kemikaleja. Soveltuu varsinkin isoille tekstiilipinnoille, kuten sohville ja autonpenkeille. Ei vie värejä eikä jätä niin helposti rajaa, kuten tavalliset tahranpoistoaineet.

 

Tekstiilisuojalla saat muutettua kaikki tekstiilit vettä ja likaa hylkiviksi, mutta samalla se jättää muut ominaisuudet, kute hengittävyyden ja ulkonäön ennalleen. Ecostar Tekstiilisuoja on hyväksytty mm.  käytettäväksi 0-3 vuotiaiden lasten vaatteisiin (OekoTex stardard 1-4). Tämän myrkyttömämpää tekstiilisuojaa ei siis ole olemassa.

Tuote soveltuu erinomasisesti mm. vaatteille, auton penkeille, ulkokalusteiden pehmusteisiiin sekä kalusteisiin.

Ecostar Tekstiilisuoja tekee kankaan huokosiin hyvin ohuen piitä (Si02) olevan suojan. Suoja estää likaa tarttumasta ja samalla helpottaa muutenkin puhtaanapitoa. Suoja menee jokaisen kuidun ympäri yksilöllisesti, joten se jättää pinnan myös hengittäväksi! (mikäli tekstiili siis oli ennestään hengittävä)

Ecostarilta löytyy kaksi maailman parasta pesuainetta. Yksi koville pinnoille ja toinen tekstiileille. Muita pesuaineita et tarvitsekkaan. 

Lisäksi Ecostar viimesitelyaineilla voit suojata pinnat likaantumista vastaan. Viimeistelyaineet ovat täysin uudentyyppistä Sol-Gel teknologiaa olevia pii-pohjaisia pinnoitteita, jotka mullistavat kodin siivouksen kertaheitolla. Ecostar viimeistelty pinta ei vaadi muuta pesua, kuin mikrokuituliinan ja veden.

Tekniset tiedot
Riittoisuus Tekstiilisuojalla 10m2, puhdistusaineella enemmän.
Kuivumisaika Tekstiilisuojalla 24h

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013