Ecostar Original savipesuaine

Ecostar Original savipesuaine
Ecostar Original savipesuaine Ecostar Original savipesuaine Ecostar Original savipesuaine Ecostar Original savipesuaine
Valmistaja: Ecostar
Tuotekoodi: Ecos001
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 25,00€
Veroton: 20,16€

Vaihtoehdot


* Valitse Ecostarin pakkauskoko:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
 • Kaakeleiden maalaus Ronseal kaakelimaalilla

  Kaakeleiden maalaus Ronseal kaakelimaalilla 20. Tou, 2014 Kaakeleiden maalaaminen on helppoa ja vaivatonta verrattuna vanhojen kaakeleiden poistamiseen ja uusien asentamiseen. Lisäksi maalamalla säästät rutkasti aikaa ..
 • Kaakeleiden pesu ennen kaakelimaalin käyttöä

  Kaakeleiden pesu ennen kaakelimaalin käyttöä 20. Tou, 2014 Kuten kaikessa maalaamisessa pohjatyöt ovat tärkeä osa onnistunutta lopputulosta. Kaakeleita maalatessa varsinkin vanhojen kaakeleiden pesu on oleellinen työv..
 • Tiskialtaan puhdistaminen Ecostarilla

  Tiskialtaan puhdistaminen Ecostarilla 29. Tou, 2014 Tiskipöydän putsaaminen on aina oma hommansa. Ja vaikka tiskipöytäsi nyt näyttääkin puhtaalta, niin kokeileppa puhdistaa se Ecostarin savipesuaineella. Tule..
 • Ecostar savisaippua puhdistukseen ja kiillotukseen

  Ecostar savisaippua puhdistukseen ja kiillotukseen 10. Kes, 2015 Ecostar savisaippua on täysin myrkytön pesuaine. Tehoaineena tuotteeessa toimii poltettu kiillotussavi. Ecostar on kotona oikea monitoimiaine puhdistukseen ja k..
 • Asuntomessut alkoivat Porissa

  Asuntomessut alkoivat Porissa 06. Hei, 2018 Olemme mukana Porin asuntomessuilla. Meillä on messuilla esillä ja myytävänä puisia käsitöitä sekä ekotuoleja. Tervetuloa hyödyntämään loistavat messutarjou..

Ecostar savipesuaine on täysin myrkytön ja ympäristöystävällinen puhdistusaine kaikille kodin koville pinnoille. Ecostar soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille ja onkin erittäin monikäyttöinen.

Alunperin tuote on suunniteltu veneiden pesemiseen ja onkin kaikkein tehokkain veneenpesuaine mitä markkinoilta löytyy ja lisäksi vielä täysin myrkytön!

Käyttökohteita kotona:

-puhdistaa kaikki kovat pinnat, kuten tiskipöydän, lavuaarin, hanat, uunit, keraamiset liedet, kaakelit, saumat, astiat, pihakalusteet, autot, veneet, ikkunat, peilit, jne..

-Metallien kiillottamiseen kaikille metalleille perintöhopeita myöten. Erityiden hyvä tiskialtaiden puhdistamiseen ja kiillottamiseen.

 

 

 

 

 

Ecostarilta löytyy kaksi maailman parasta pesuainetta. Yksi koville pinnoille ja toinen tekstiileille. Muita pesuaineita et tarvitsekkaan. 

Lisäksi Ecostar viimesitelyaineilla voit suojata pinnat likaantumista vastaan. Viimeistelyaineet ovat täysin uudentyyppistä Sol-Gel teknologiaa olevia pii-pohjaisia pinnoitteita, jotka mullistavat kodin siivouksen kertaheitolla. Ecostar viimeistelty pinta ei vaadi muuta pesua, kuin mikrokuituliinan ja veden.

Tekniset tiedot
Riittoisuus 900g purkki vastaa n. 30 litraa perinteisiä puhdistuaineita
Työvälineiden puhdistus Vesi
Vinkkejä
Vinkki Nyt voit oikeat siirtyä myrkyttömään aikakauteen kodin siivouksessa. Et tarvitse erikseen joka paikkaan omaa ainetta, vaan yksi myrkytön aine käy joka paikkaan. Yksi pakkaus kestää vuosia, eikä edes vanhene koskaan.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013