Ecofurn Ekotuoli - Mänty

Ecofurn Ekotuoli - Mänty
Ecofurn Ekotuoli - Mänty Ecofurn Ekotuoli - Mänty Ecofurn Ekotuoli - Mänty Ecofurn Ekotuoli - Mänty Ecofurn Ekotuoli - Mänty Ecofurn Ekotuoli - Mänty Ecofurn Ekotuoli - Mänty Ecofurn Ekotuoli - Mänty
Valmistaja: Ecofurn
Tuotekoodi: eco001
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 89,00€
Veroton: 71,77€

Vaihtoehdot


* Valitse mäntytuolin sävy:

* Valitse ekotuolin lisäpalvelu:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
  • Puutarhakalusteiden kevätkunnostus

    Puutarhakalusteiden kevätkunnostus 20. Tou, 2014 Pihakalusteet tarvitsevat vuosittaista huoltoa. Paras aika hoitaa pihakalusteet on kevät jolloin ne otettaan esille talviteloilta. Öljyn valinta on tärkeää, si..
  • Mihin mikäkin ekotuoli sopii

    Mihin mikäkin ekotuoli sopii 01. Huh, 2015 Ekotuoleja valmistetaan useista eri puulaaduista ja Ecofurnin periaatteena puun valinnassa on aina ollut laatu. Heidän käyttämänsä lehtikuusi ja tammi ..

Aidot Ecofurn ekotuolit ovat laatupuista valmistettuja kalusteita.

Ekotuolin kaksivaiheinen määritelmä kuuluu:

1. Ei liimoja, ei nauloja, ei  muovi-, tai metalli osia

2. Puulaadut ovat hyvälaatuisia puulaatuja, jotka kasvavat niillä leveysasteilla missä tuoleja käytetään.

Mäntyiset ekotuolit ovat värjättyjä puulaatuja ja niissä on käytetty värillistä puunsuojaa. Sävyjä on valikoimissa tällä hetkellä 3 kappaletta; Musta, harmaa ja ruskea.

Tuolit toimitetaan vakiona laatikossa, mutta voimme kasata tuolin teille valmiiksi hintaan 10 € / tuoli. Huom! Tuolin kasaaminen on erittäin helppoa ja mukana tulee selkeät ohjeet.

Ecofurn valmistaa kaikenlaisia ekologisia kalusteita. Heidän tunnetuin tuotteensa on ekotuoli, joka on hamppunarua ja puupalikoita oleva puutarhatuoli.

Ecofurn käyttää tuotteidensa valmistamiseen vain parhaita mahdollisia puulaatuja ja he ovat muutenkin nimensä mukaisesti hyvin ekologinen yritys. He pyrkivät tekemään aikaa kestäviä ja viimeisteltyjä kalusteita.

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:© Pintanikkarit 2013